Ha 138km-t megyek a lentebb leirt személygépkocsival mennyiért kell tankolnom?
1.2-es benzines Skoda Fabia
Tudom ez sok mindennek a fügvénnye!De úgy kb.!?
Nem kölcsönautó!!!!
A mienk!Csak aki megkért minket hogy vigyük el egy két helyre váltig állitja hogy egy ezres elég tankolásra adnia!Jó Én nem vártam el többet mivel családtag csak bosszant hogy még mi segitünk neki,egész napunk szó szerint elrontva mert reggel 9töl éjfélig voltunk és cserében még korrektnek se mondható!Mi nem szóltunk semmit,többet ér a családi béke,csak tényleg bosszant hogy még mi fizettünk pluszba hogy segitsünk másnak!
Az lesz!Párom megmondta!Csak hát kellemetlen helyzet mert a Báttyámékról van szó és elég nagy sz...ban vannak!Meg nem is az az 1-2 ezresröl van szó!Mondja akkor azt hogy bocsi ennyit tudok adni mert nincs több pénzem!De a lényeg az hogy mi is pénzböl élünk meg azért a pofátlanságnak is van határa!És még megakarták magyarázni hogy hát egy ezres böven elég rá!És azt még nem is mondtam hogy amig Ök intézték pesten a dolgaikat mi reggel 9-10-töl este 11-ig ott ültünk a kislányunkal!Jó mi voltunk a hülyék de ez volt az utolsó eset!Ha legközelebb akarnak vmit megfogjuk mondani nem érünk rá!
És még a 138km-hez adjunk 20km-et mert pont annyi km-re voltunk a kiindulási pontól mikor lenulláztuk a km órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!