Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kevés olajat eszik a motor,...

Kevés olajat eszik a motor, miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok, azt szeretném megkérdezni hogy milyen következményei lehetnek annak ha az 50-es motorom mindössze 1dl olajat eszik 70l brenyához, és mit gondoltok, adjak olajat a benzinhez? Kicsit régebb óta fennáll ez a dolog, de egyre-egyre kevesebb olaj fogy el és félek hogy be fog állni a blokk.

A motor 2 ütemű de magának adagolja az olajat, anno olajat a tankba csak bejáratásnál adtam, akkor sokszor be is köpte, azóta még egyszer sem.

2012. jún. 29. 19:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Linkelsz egy képet a motorról? Vagy elég, ha leírod a típusát is :)
2012. jún. 29. 19:24
 2/5 anonim válasza:

Üdv

Egyáltalán nem kevés.....nagyon jó érték. Nekem anno volt egy Piaggio NRG motorom 50cm3-es, ami 4 évig szolgált nálam, és csak 1x kellett teletöltenem az olajtartáját, pedig minden nap használtam. Ez is maga adagolta az olajat.

Szóval nyugi, semmi baja a motorodnak :)

És teljesen mindegy, hogy milyen fajta a motorod....

Az 600 cm3-es kétütemű nagy motor sem eszik sokkal több olajat.

2012. jún. 29. 19:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Derbi Senda Xtreme 50R
2012. jún. 29. 20:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Pucold ki az olajozórendszert biztos ami biztos, lehet hogy ott van gebasz. Be tud sűrűsödni a 2T olaj elég szépen.
2012. jún. 29. 22:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezek szerintem átlagban 70-80-as keverékkel mennek akkor 70 liter benzinhez 1 liter olaj kell, ha nálad 70 liter benzinhez 1dl olajat fogyaszt akkor lehet hogy a bovdened fel van lazulva vagy olajszivattyú felújítást kell elvégezni rajta
2012. jún. 30. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!