Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha tehetnétek milyen luxusautó...

Ha tehetnétek milyen luxusautót vennétek?

Figyelt kérdés
a válasz adott olyat léci ne írjatok hogy másra költenétek a pénzt vagy ilyesmit kort és nemet is írjatok előre is köszönöm :)

2012. jún. 29. 17:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
tip top állapotú régebbi 7-es bmw-t, vagy S-mercit, jaguar XJ-t, újak kötül új hetes bömös, új S-osztály, maserati quattroporte
2012. jún. 29. 18:48
 12/20 anonim ***** válasza:
előttem írták h a merci bmw stb nem igazán luxus, hát értem én hogy a rolls royce phantom 100 milla, meg a bentley mulsanne, de más ilyen autó nincs is, a többi mind olcsóbb, és egy fullos s -merci vagy 7-es bmw azért 40 milla is lehet sőt egy S65 amg még több is, ami azért külföldön is luxus, és ezeknél a maserati, hjaguar sem drágább, bentley, rolls, maybach ezeknek a duplája de ezen a 3 autón kivűl ninncs is több ilyen, csak a sport autók drágábbak, mint koenigsegg, bugatti stb.
2012. jún. 29. 18:51
 13/20 kazsemestor ***** válasza:

Alfa Romeo 8C

TVR S2

McLaren F1

BMW Nazca C2

27/f

2012. jún. 29. 20:04
 14/20 anonim ***** válasza:
69%

talán azért mert álmodozni könnyebb :-)

a kezdő jogsisnak meg most őszintén mit tudsz javasolni? az egyik swiftet mond jön másik három aki azt mondja hogy abban 100% hogy meghal. a másik F astrát mond arra megint jön 3 lebeszélő válasz hogy az meg gyorsabban rohad mint a napon hagyott paradicsom. kezdő jogsisnak legjobb tanács szerintem hogy olyan autót vegyen ami jó állapotú amit fenn is tud tartani.

2012. jún. 29. 21:03
 15/20 anonim ***** válasza:

sedan: S63AMG

sport: Gallardo

sofőrös: Maybach

2012. jún. 29. 21:07
 16/20 anonim ***** válasza:
34%

sedan: S63AMG

sport: Gallardo

sofőrös: Maybach

30F

2012. jún. 29. 21:07
 17/20 anonim válasza:
69%

Dodge Charger 1969

Nissan GTR

2012. jún. 29. 21:19
 18/20 anonim ***** válasza:

"amúgy a mai sportautókat szerintem nyugodtan mondhatjuk valamennyire luxusautónak is"

Szerintem meg nem. 7.1-es Hi-fit, olasz marhabőr ülést, gyöngyházmetálfényezést, nagykijelzős navigációt rakhatunk a szomszéd Józsi bácsi kétökrös szekerére is, az attól még nem lesz luxusautó. Van átfedés a két kategória között (Porsche Panamera, Ferrari FF, Aston Martin Rapide), de azért a határvonalak még megmaradtak.

2012. jún. 30. 02:59
 19/20 anonim ***** válasza:
Jack Daniel's nem azért de linkeld már be azt a kezdő autós kérdést, ami nem lett megválaszolva alaposan, most ne mi találjuk már ki hogy milyet vegyen, azért a legkézenfekvőbb tíypusok mindig le vannak írva, előnyökkel hátrányokkal, már ha a kérdező valami konkrétabbat is mond, hogy mire használná stb.
2012. jún. 30. 11:14
 20/20 anonim válasza:
Bentley Continental GTC, Rolls Royce Phantom Drophead Coupé, Mercedes SLS. 21/N.
2012. aug. 5. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!