Nagyon félek az autóvezetéstől, adnátok tanácsot?
Figyelt kérdés
Most kezdem a jogsit, fiú vagyok, de megmondom őszintén sose voltam ez az "autók iránt rajongó" típusú srác, sőt picit tartok tőle. Mert még is csak egy szerkezet, ami gurul:D
Az elméleti részt nagyon szépen tudom, de a gyakorlatban mindig rossz voltam. Hogyan tudom magam bátorítani, hogy nem kell félni a vezetéstől?
Attól félek, hogy ez felelősséggel jár, és félek, hoyg elütök valakit, összetöröm a verdát vagy lerobbanok a forgalom közepén és mindenki engem fog szídni:D
2012. jún. 29. 13:59
1/11 anonim válasza:
Az a lényeg hogy ne legyél feszült,minél jobban parázol annál rosszabb! Csak nyugodtan! Sok sikert!
2/11 anonim válasza:
Én is ugyanúgy voltam mint te! Elsőre sikerült minden,pedig a lábam vizsgán úgy remegett hogy a kuplung fel meg le járt :) Persze ezt érezni is lehetett,gondolom legalábbis,mert én is éreztem :D Nem kell félni! A 2-3. óra után bele fogsz jönni! Sok sikert!
3/11 anonim válasza:
Járj busszal. Mindenkinek jobb lesz.
4/11 pagan válasza:
én is nagyon feszengtem oktatás alatt és még utána is,manapság is ha nagy forgalomban megyek valami belvárosban azt utálom is kiver a víz,sok az idióta,sok a veszélyhelyzet,és én is hibázhatok,egy kis adrenalinbomba:DDD,ne aggódj vagy előbb vagy utóbb menni fog!
5/11 anonim válasza:
gyakorolj minél többet (vegyél bőségesen pótórákat, ha az kell)
soha ne totojázz, legyél magabiztos, de nem túl vagány
bele fogsz jönni
én is rettegtem, húztam-halasztottam a dolgot, amíg lehetett, de erőt vettem magamon és azóta nagyon szeretek vezetni
6/11 anonim válasza:
Esetleg kérj meg egy ismerőst / szülőt / barátot, hogy menjetek el egy kihalt parkolóba hogy tudjál gyakorolni, így jobban bele tudsz jönni a vezetésbe, vizsgára több tapasztalattal mész.
7/11 anonim válasza:
na az még rosszabb, amit az utolsó mond.. Két autót megszokni, aztán keverni mindent a vizsgán és az oktatások, nem kellemes. Más menettulajdonságok, más sajátosságok, még jobban összezavarodnál mint most. Gyakorolj sokat az oktatóval, de más kocsiba ne nagyon ülj be sofőrként.
8/11 anonim válasza:
gondolom már azóta megszerezted a jogsit...milyen érzés? vezetsz?
9/11 anonim válasza:
nem kell félned, hidd el nem fogsz gyorsan menni amikor tanulsz ! :) oktatónál is van pedál ha nagy hibát csinálnál őő fékezne
10/11 anonim válasza:
én is keverem az autókat, van egy clióm, de vezettem már Volvo s60 R-t is (nem könnyű!), egyszer egy kisbuszt, és az oktatómnak vadiúj polo-ja van, ami szintén nagyon nehéz :/. De nem történt semmi baj, egy kis tapasztalat mindig jókor jön! Ja, és volt 2 automata Volvó s40-essel is "viszonyom" <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!