Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nagyon félek az autóvezetéstől...

Nagyon félek az autóvezetéstől, adnátok tanácsot?

Figyelt kérdés

Most kezdem a jogsit, fiú vagyok, de megmondom őszintén sose voltam ez az "autók iránt rajongó" típusú srác, sőt picit tartok tőle. Mert még is csak egy szerkezet, ami gurul:D

Az elméleti részt nagyon szépen tudom, de a gyakorlatban mindig rossz voltam. Hogyan tudom magam bátorítani, hogy nem kell félni a vezetéstől?

Attól félek, hogy ez felelősséggel jár, és félek, hoyg elütök valakit, összetöröm a verdát vagy lerobbanok a forgalom közepén és mindenki engem fog szídni:D

2012. jún. 29. 13:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az a lényeg hogy ne legyél feszült,minél jobban parázol annál rosszabb! Csak nyugodtan! Sok sikert!
2012. jún. 29. 14:03
 2/11 anonim válasza:
Én is ugyanúgy voltam mint te! Elsőre sikerült minden,pedig a lábam vizsgán úgy remegett hogy a kuplung fel meg le járt :) Persze ezt érezni is lehetett,gondolom legalábbis,mert én is éreztem :D Nem kell félni! A 2-3. óra után bele fogsz jönni! Sok sikert!
2012. jún. 29. 14:17
 3/11 anonim ***** válasza:
23%
Járj busszal. Mindenkinek jobb lesz.
2012. jún. 29. 14:26
 4/11 pagan ***** válasza:
én is nagyon feszengtem oktatás alatt és még utána is,manapság is ha nagy forgalomban megyek valami belvárosban azt utálom is kiver a víz,sok az idióta,sok a veszélyhelyzet,és én is hibázhatok,egy kis adrenalinbomba:DDD,ne aggódj vagy előbb vagy utóbb menni fog!
2012. jún. 29. 15:36
 5/11 anonim ***** válasza:

gyakorolj minél többet (vegyél bőségesen pótórákat, ha az kell)

soha ne totojázz, legyél magabiztos, de nem túl vagány

bele fogsz jönni

én is rettegtem, húztam-halasztottam a dolgot, amíg lehetett, de erőt vettem magamon és azóta nagyon szeretek vezetni

2012. jún. 29. 16:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Esetleg kérj meg egy ismerőst / szülőt / barátot, hogy menjetek el egy kihalt parkolóba hogy tudjál gyakorolni, így jobban bele tudsz jönni a vezetésbe, vizsgára több tapasztalattal mész.
2012. jún. 29. 16:18
 7/11 anonim ***** válasza:
na az még rosszabb, amit az utolsó mond.. Két autót megszokni, aztán keverni mindent a vizsgán és az oktatások, nem kellemes. Más menettulajdonságok, más sajátosságok, még jobban összezavarodnál mint most. Gyakorolj sokat az oktatóval, de más kocsiba ne nagyon ülj be sofőrként.
2012. jún. 29. 22:58
 8/11 anonim válasza:
gondolom már azóta megszerezted a jogsit...milyen érzés? vezetsz?
2012. aug. 28. 11:22
 9/11 anonim válasza:
nem kell félned, hidd el nem fogsz gyorsan menni amikor tanulsz ! :) oktatónál is van pedál ha nagy hibát csinálnál őő fékezne
2012. aug. 30. 18:11
 10/11 anonim ***** válasza:
én is keverem az autókat, van egy clióm, de vezettem már Volvo s60 R-t is (nem könnyű!), egyszer egy kisbuszt, és az oktatómnak vadiúj polo-ja van, ami szintén nagyon nehéz :/. De nem történt semmi baj, egy kis tapasztalat mindig jókor jön! Ja, és volt 2 automata Volvó s40-essel is "viszonyom" <3
2015. nov. 2. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!