Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerül egy új Volkswag...

Mennyibe kerül egy új Volkswagen Phateon?

Figyelt kérdés

2012. jún. 28. 23:17
 1/6 anonim ***** válasza:

20 908 850 Ft a legolcsóbb újonnan.

[link]

2012. jún. 28. 23:37
 2/6 anonim ***** válasza:
28%
Azt tudom, hogy a Bentley Continental Flying Supr. vagy mi az a nagy 4 ajtós (ami ugyan az mint a Phateon) olyan 40-45misitől kezdődik. Kajak ugyan az az egész csak nem VW van ráírva hanem egy B betű. Meg az idomok másak. Ennyit számít a márkanév! 20-25millió pluszt!
2012. jún. 29. 09:30
 3/6 anonim ***** válasza:
20-21milla a legolcsóbb legdrágább 28
2012. jún. 29. 10:35
 4/6 anonim ***** válasza:
második: azért ez erős túlzás.. őszintén kívánom neked, hogy egyszer lehetőséged legyen beleülni mindkettőbe, aztán majd rájössz, hogy miért van az a 20-30 millió külömbség.
2012. jún. 29. 14:31
 5/6 anonim ***** válasza:
hát utolsó nekem volt szerencsém ülni mindkettőben, és ugyanaz a kormány a kezelőszervek a lényeg az kábé egyezik. Az tény hogy ha lehet még egy phaeton kategóriában ezt mondani, de azért a flying spur még igényesebb az ülései kicsit sportosabb meg a bőr még mutatósabb. Egyébként a Miskolc Autóban volt egy Bentley igaz használt volt de 12 gurigáért adták el, ami szerintem nem is olyan hűdedurva ár, viszont ami szemétség, hogy ugyanaz (de szószerint értve) az alkatrész 2x annyiba kerül mint a VW-be. Szóval megvenni egy Continentalt még nem is akkora kunszt mint fenttartani. (bár ha van esze akkor a Phaeton alkatrészt veszi bele a tulaj)
2012. jún. 30. 13:38
 6/6 anonim ***** válasza:
hát ezaz!
2012. jún. 30. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!