Első autónak milyent vegyek, neked mi volt az első kocsid?
Figyelt kérdés
500000 Ft körüli áron, megbízható olcsó fenntartású legyen. nincs kocsi a családban, általában csak én használnám (het 2-3szor) munkahelyre busszal megyek,az olcsóbb :),de néha elmennénk a családdal is kirándulni... szal elég egy kis kocsi vagy ink egy családias? Nem kifejezetten városi autó kell , mert előfordulhat hogy hosszabb távra is el kell mennem.2012. jún. 28. 17:23
2/11 anonim válasza:
3/11 A kérdező kommentje:
4, bár jobb lenne egy 5személyes autó
Az opel Astra B-n és G-n gondolkozok valamint tetszik a Ford Puma is:)
2012. jún. 28. 17:44
4/11 anonim válasza:
a Puma kicsi sztem, ha még cuccokat is akartok vinni..
5/11 anonim válasza:
astrából nincs B csak corsabol. F-től kezdődnek az astrák.
6/11 anonim válasza:
Nekem speciel egy 1.3 Wartburg De-Luxe volt az első.
Egyébként én is valami Opelt ajánlanék. Azért 500.000-ből már lehet kultúráltabb autót is venni egy Daewoo-nál vagy egy régi Swift-nél.
7/11 anonim válasza:
hát a puma az nemtudom hogy passzol ide, de mind1 is, ha már magad is felhoztad az astrát, akkor szerintem az teljesen jó választás, egy astra, bár nemtudom 500-ból inkább F astra, abból a fajtából kapsz jót ennyiért
8/11 anonim válasza:
500 ból nem jön ki szerintem g astra
206 os megfelelő
ja és egy jótanács min 60ezred legyen még pluszba a kocsi árán kívül(átíratás, biztosítás,...)
9/11 anonim válasza:
Ha cigány vagy vegyél piros ladát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!