Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha a rendőr villog, hogy...

Ha a rendőr villog, hogy álljak meg, tilosban is megállhatok?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor lehet olyan, hogy azért van kint a tábla, mert tényleg veszélyes ott megállni. Ezt ki dönti el, hogy mennyire veszélyes? Illetve ha nem állhatok meg, akkor addig kísér, amíg olyan helyre nem érünk, ahol leállhatok?

2012. jún. 27. 22:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Na jó, de ha én smkp-val vagyok, akkor leállhatok a járdán is, nem? És akkor ő hol fog megállni?
2012. jún. 28. 16:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Ahol tud, kint hagyja a villogót és ennyi. A lényeg, hogy te állj szabályosan.
2012. jún. 28. 16:39
 13/15 anonim ***** válasza:
Így van, megoldja. Magát nem fogja megbüntetni hidd el. :D Te leállsz szabályosan, ő meg ahol akar. :)
2012. jún. 28. 16:40
 14/15 anonim ***** válasza:

Max. ha nagyon büntetni akar, előkapsz egy fényképezőt és lefényképezed a szituációt:)

Ha kiderül, hogy eleve szabálytalanságot követett el a rendőr, akkor nem intézkedhet és nem is büntethet, egy jó ügyvéd fényképpel simán megoldja:)

2012. jún. 28. 16:47
 15/15 anonim ***** válasza:
hát az a helyzet, hogy nem kezdő volt, hanem egy 50 év körüli, magasabb beosztású rendőr, mert ismertem látásból, meg hallomásból, énis csak lestem de volt ilyen...
2012. jún. 28. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!