Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Indításkor mi lehet ilyen...

Indításkor mi lehet ilyen fémes zörgés ami mintha a kipufogótól jönne mint amikor 2 fémet összecsapunk de csak 1 pillanatra hallatszik?

Figyelt kérdés
2012. jún. 27. 16:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Katalizátor esetleg?
2012. jún. 27. 17:17
 2/6 A kérdező kommentje:

Gondoltam már rá énis, csak remélhetem h nem..

De akkor szerinted a kipufogó belsejében lehet vmi gond?

Mert kivülről már alánéztem én nem láttam semmit.. viszont mielőtt megjelent volna a zaj kb 1 héttel leért az alja viszont nem jelentkezett a probléma csak több 100km -el később.

2012. jún. 27. 18:02
 3/6 anonim ***** válasza:
az is lehet, hogy a katalizátor védő fém sérült meg, ami indításkor berezeg.
2012. jún. 27. 18:08
 4/6 A kérdező kommentje:

köszi, ha lesz időm megpróbálom megnézni indítás közbe alulról :)

mondjuk akk is zörög ha alacsony az alapjárat és pont olyan a fordulat h remeg a motor meg a kipufogó..

kézzel már próbáltam mozgatni de elég stabil.

2012. jún. 27. 18:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne sz*rjál be, nem katalizátor. A kipufogó hátsó dob felső oldalának a lemeze nyílt szét (mert öreg és a elrozsdált) és az hozzáér a felette lévő (a kocsi alján lévő) hőálló(?) lemezhez. Nekem is ez volt, de anyukám unszolására vettem egy új hátsó dobot. És azért zörög, mert indításkor beremeg egy kicsit és ahogy a fémek összeérnek, ezt hallani.
2012. jún. 27. 23:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Azse túl jó, még tök jó állapotba volt a mostani is :S
2012. jún. 27. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!