Simson szerintetek vegyek 11 éves fiunak szerente nagyon motorozni megőrít vele na?
Sajátot ne vegyél neki, de a tiedet mondjuk néha odaadhatod. Engem is 12 évesen tanított meg Apu motorozni, egy bazi nagy mező közepén, ahol nem mehettem neki senkinek:D
Ja, és kizárólag forgalommentes helyen ülhet fel rá, ez alapvető feltétel. Felesleges neki sajátot venni, havi 1szer felül a tiédre, elég is lesz annyi:)
Udvarba, mászkálhat vele vagy falun kiviszed mezőre ott nincs nagyon rendőr.
Szerintem nyugodtan vegyél, de ne kifejezetten úgy, hogy az övé :), ahogy feljebb is írták úgy.
Én például 12-13 évesen tanultam meg motorozni igaz nem váltos motorral, de hamar jött a váltás simsonra :)
Van aki például már 5 évesen megtanítja motorozni a gyereket, nah belőlük lesz a motorversenyző! Persze, ha van annyi pénz a támogatására, de nyugodtan vegyél neki motort, csak nagyon figyelj rá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!