Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mért csinálhatta ezt a robogóm?

Mért csinálhatta ezt a robogóm?

Figyelt kérdés
Nos, van egy Kymco Grand Dink-em, 50ccm, 22500km van benne...nemrég lett cserélve görgő, fékbetét, első gumi, ékszíj, gyertya...minap jöttem vele haza és egyszercsak hallottam egy furcsa hangot, olyan pfúúú aztán lefékezett(?) a motor és leállt. Aztihittem ottragadok, de nem, pöccre indult és mentem vele tovább...tippek hogy mi volt?

2012. jún. 26. 19:26
 1/6 anonim ***** válasza:
lehet más oka is, de nekem pl. az volt, mikor szereltük itthon a robogómat annak idején, a henger műaqnyag burkolata nem jól lett visszatéve, mivel léghűtéses, és ez a burkolat tereli úgy a levegőt a fentillátorról, hogy az hűtse a hengert, és nem terelt rendesen mivel félre volt csúszva, ezért túlmelegedett a motor, és megszorul a dugattyú, utána persze amíg lestem hogy ez most miért, addig visszahűlt, és ujból beindult, de mire rájöttem vagy 10x megragasztottam, nemtudom a tied milyen, léghűtéses-e, egyátalán 2 ütemű-e, de azért leírtam...
2012. jún. 26. 20:24
 2/6 A kérdező kommentje:
igen az, 2ütemű léghűtéses, de nem olyan volt hogy megálltam és vártam...1 perc se telt el míg újraindítottam.
2012. jún. 26. 20:45
 3/6 anonim ***** válasza:
azért mert kymco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. jún. 26. 21:53
 4/6 A kérdező kommentje:

ahha..azért mentem el vele 23 ezer km-t hiba nélkül??? melyik robogó bír ki ennyi km-t 2 év alatt? melyik robogóval mész el napi 300km-es túrákra?

amúgy lecserélem nagymotorra, és ugyanúgy a Kymco-t veszek, Xciting 250-et ;)

Ha beszélnél bármelyik motor-robogóssal, elárulja, hogy a kymco-ban honda blokk van, aprilia-malaguti azok is tartalmaznak egy-egy kymco alkatrésszel!:)

2012. jún. 26. 21:57
 5/6 waland ***** válasza:
Lehet hibázott a gyújtás, és még sűrítés előtt dobott szikrát? Csinált alattam hasonlót régi yamaha is, azóta sem tudtam meg, mi volt az oka. Mondjuk nekem hengerfelújítás megszüntette, de akármi lehet. A kymco az egyetlen tényleg jó nem japán távol-keleti márka, nem véletlenül vannak jelen a versenysportban is, ráadásul a BMW új robogójába sem véletlen gyártják ők a blokkot...
2012. jún. 26. 23:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem, nem szikrázott, de azért köszi a választ
2012. jún. 26. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!