Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek néhány...

Milyen autót vegyek néhány 100ezer forintér? A lényeg a kis fogyasztás lenne. Nem baj, ha csak két személyes, vagy három ajtós.

Figyelt kérdés
Gyakran közlekedek erdei úton, réten is, meg jó lenne, ha akár a Balcsira is elugorhatnék vele.

2012. jún. 26. 08:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Júli végén lejár a fiesta műszakija, és sokat kellene rá költeni. Elégedett vagyok vele, nem voltak műszaki problémáim sem, de már rozsdás, és pluszba még vonóhorog is kellene rá.
2012. jún. 26. 13:04
 12/15 anonim ***** válasza:
És akkor veszel inkább egy másik szakadékot? Lakatoltasd ki, hozasd rendbe, ezt az autódat legalább már ismered :)
2012. jún. 26. 13:18
 13/15 anonim ***** válasza:
Jah értem. Hát akkor jól nézd meg, hogy mit veszel ennyi pénzért. Nézegess SAAB-ok közül, Toyota, Mitsubishi, 124-es Mercedes. Az, hogy kevés pénzed van, nem jelenti azt, hogy a legszarabbat kell venni. Csak jól nézz körül! De a legjobb az lenne, ha 1-2 hónapig autó nélkül lennél, ha kibirod, simán vehetsz valamit a felsoroltjaim közül. Vagy pedig most azonnal veszel, de akkor valami vackot, amivel csak bajod lesz.
2012. jún. 26. 13:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Milyen erdei utakon járkálsz? A nyomvályús utakon a 4x4 Swift sem megy el, oda a hasmagasság a fontos, az összkerékhajtást meg a hajadra kenheted, mert kb. csak télen van értelme, de akkora meg egy pár jó hóláncot bekészítessz a kocsidba, bárhol elmégy elsőkerék hajtással is.
2012. jún. 26. 14:16
 15/15 anonim ***** válasza:

Dehogy kicsi a daewoo tico az árát bőven megéri

nekem volt én nagyon szerettem én lazán letudtam vele meni balcsira de volt hogy 1húzamban 468KM vezetem pihenő nékül az más hogy nem tudtam kiszálni mert az a én hibám

185 Cm ig megveheteddd :D

2012. jún. 26. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!