Quad-os kérdések! Van 2 személyes quad? Mennyire nehéz vezetni ezeket? Fogyasztás? Használtan megéri venni? Stb.
Kicsit meredek helyre kéne, földes-kavicsos útra, ahol személyautóval is fel lehet még menni, bár nehezen és strapás neki.
Ha "B"-s jogsim van, vezethetem?
2 ütemű vagy 4 ütemű közti különbségek (ár, fogyasztás)?
Váltóról mit kell tudni? Automatát vennétek? Hátramenet?
Milyen árban van egy használt, megbízható típus? Fontos a márka?
Egy nagyobb felnőttet, esetleg 2 felnőttet mekkora bírna el (kg, cm3)?
Bocsi a sok kérdésért! Mindenki arra válaszoljon, amire tud! Tapasztaltabbak véleménye érdekelne elsősorban, mert nekem még soha nem volt ilyenem. Köszi!
Nem nehéz vezetni, csak meg kell szokni. Van amin dupla ülés van, de mivel mától érvényes az új kresz, még utána kell nézni, hogy engedi-e a két személyt. A fogyasztása nem tól veszélyes. B-s jogsival semmiképpen nem vezetheted, mert a motorkerékpárok közé sorolták. Vezettem automatát, és váltóst is, szerintem a váltós egyértelműen jobb, nem beszélve a hátramenetről :)
Én 250-es alatt nem vennék!
Hali mielőtt megveszed kérd meg valamelyik ismerősöd hayg próbáld ki mert elég fura borulós kis dög nehéz vele kanyarodni.Habár erdei utakra jó lesz ott nem ez számít hanem ,hogy át tudj menni a sáron.
Én nem kötnék rá semmit mivel erdőben nem láttam még rendőrt vagy közútkezelőt aki ellenőrizne, de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!