Bitangjó kérdése:
Suzuki Swift sípoló kiiktatás?
Figyelt kérdés
Most vett fater egy 2002es swift-et és ki szeretné kötni a sípolóját. Valaki tudna segíteni ebben?2012. jún. 25. 18:26
1/7 anonim válasza:
Mégis mire sípol?
Ajtónyitás?
Tolatás??
Vagy mi???
2/7 smitwesson válasza:
A rádió mögött van alul egy kis fekete doboz, kb mint egy gyufásdoboz és megy bele kb 4db kábel de ilyenvékonyak. A kesztyűtartó felöl támadjál! Ott lessz az! Vagy lebontod a gyujtáskapcsolónál a műanyagokat és ott a gyk alján van egy kis kapcsoló 2 bd vezetékkel, na azt széthúzod
3/7 anonim válasza:
2. jól írja. Ha jól emlékszem akkor kék vagy fekete kis doboz.
4/7 anonim válasza:
Csak sejtem, hogy a biztonsági öv figyelmeztetését szeretnéd kikapcsolni.
Az ülés alatt keresd meg az övcsatlakozótól induló kábelt és kösd össze a végét!
:D
A többi figyelmeztető hangot én nem irtanám ki, mert jól jön, ha sípol bekapcsolt lámpáknál pl.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget :) Nem kell bele semmi sípoló :D Nem ma kezdte már fater úgyhogy nincs szüksége ilyenekre. Meg tényleg rohadt idegesítő :D
2012. jún. 26. 09:09
6/7 smitwesson válasza:
A szuzka nem figyelmeztet a biztiövre...
7/7 anonim válasza:
Én is vezetek már '86 óta, de a biztonsági övön kívül a többi figyelmeztető hang nem zavar. Bár az én kocsimban nincs is sok: az üzemanyagszint, a fagyveszély, a behúzot kézfékkel indulás, és a nyitott ajtó miatt zenél csak. (az övet már kiirtottam)
Az SX4 eléggé rondán sípol az öv miatt, és csak vagy 5 perc után hajlandő abbahagyni!
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!