Vezettetek már jogsi nélkül szándékosan?
Figyelt kérdés
de nem úgy hogy apám megengedte hanem úgy hogy rendesen mentél vele forgalomban...2012. jún. 24. 19:01
1/12 anonim válasza:
Igen, vezettem már így. Persze megvolt a jogosítványom, csak nem volt nálam. Bátyámmal együtt mentünk bulizni, úgy volt, hogy ő vezet hazafelé is, de valahogy sikerült nagyon berúgnia. Szerencsére én még nem ittam addig semmi alkoholt, így a barátokkal közösen beraktuk a kocsiba és elindultam hazafelé. Pechemre pont megállított egy rendőr, de a szonda megfújása után sikerült kimagyaráznom a helyzetet, elengedett büntetés nélkül.
2/12 anonim válasza:
Elvittem itthonról egyszer a kocsit, forgalomban mentem vele, de nem volt valami nagy forgalom. kb 5 percig tartott az egész autózás, mert úgy beparáztam, hogy inkább hazavittem. Probléma nem lett belőle szerencsére.
3/12 anonim válasza:
jogsi nélkül? ugy érted hogy akiek MÉG nincs jogsija? mert kulonben kevés értelme lenne :D
4/12 A kérdező kommentje:
jogsi nélkül hát hogy-hogy-hogy-hogy...tök mindegy ha otthon hagyta elhagyta vagy még nem volt de anélkül közlekedett
2012. jún. 24. 19:41
6/12 Agytörzsi Prof. válasza:
Spanyolországot megjártam oda vissza kamionnal. A jogsim meg otthon volt közben.
7/12 A kérdező kommentje:
és nem féltetek hogy jön a rendőr és jól megbüntet?...és olyankor mit csinál a rendőr úr?...elszállíttatja a kocsimat/motoromat az én kontómra majd pénz összeg fejében kiválthatom? vagy mit csinál ilyenkor?
2012. jún. 24. 20:05
8/12 anonim válasza:
hát ha amugy van jogsid csak otthonhagytad akkor kisebb a gáz, lehet hogy semmi nem lesz belöle csak ejnyebejnye de a szavaidbol kivéve neked abszolut nincs. biztos hogy nem fog továbbengedni a kocsival, ne szamits semmi jora :D
9/12 anonim válasza:
Nekem be vonták, de azóta már mentem , elfelejtetem ,hogy már nincsen jogsim!
10/12 Napkiraly válasza:
régen,amikor még ittas vezetésért nem lőttek helyben az árokba rendszeresen otthon hagytam a jogsimat,hogy ne tudják elvenni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!