Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen volt, amikor először...

Milyen volt, amikor először vezettetek forgalomban?

Figyelt kérdés

Féltetek? Remegett a kezetek? Vagy száguldoztatok, mint a félőrültek, az oktatónak kellett fékeznie? :D

Milyen élmény volt, meséljetek!

2009. nov. 2. 22:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nos én bp-n lakok apukám biatorbágyon onnan vezettem először haza a verdát ott várt és nővértemmel mentem ő még nálam is jobban bevolt szarva.De énis remegtem az elején föleg a mereden mikor rámállt egy tizenmillios auto:SSzar volt de mára már gyorsulgatni is eljárok és már megy eléggé:D
2009. nov. 2. 22:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem féltem csak a kezem izzadt mindig..,oktatóm mondta vegyek fel kesztyűt:S inkább feszült voltam kicsit! De az az érzés mikor jogsi átvétele után pár héttel oktató nélkül vezettem egyedül,azt soha nem felejtem el..,nem volt semmi gáz és nagyon jó volt,nem is féltem egyáltalán,persze figyeltem mint állat:D Ennek már 7 éve..,azóta meg rutin!:)
2009. nov. 2. 22:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
1.voltam az az amikor már megvolt a jogsim és elösözr vezettem a saját kocsit.Az oktatos résznél nagoyn féltem mert meredeken kelett kimenni a közútra .féltem hogy nekimegyek valaminek meg hát a váltás se ment naon
2009. nov. 3. 00:09
 4/8 anonim ***** válasza:

elsőre, oktatóval (motoros jogsi) kicsit félelmetes volt, hogy héé, most már élesben megy :)

de azóta is vígan motorozgatok, már egykerekezni is tudok :) nyugi, nyugi, nem forgalmas közúton, hanem az elhagyatott pálya mellett :)

2009. nov. 3. 12:52
 5/8 anonim válasza:
100%
Az oktatóval sosem féltem, utána sem, amíg valaki ült mellettem. Amikor először vezettem úgy, hogy egyedül kellett ülnöm a kocsiban, az elég gáz volt, akkor nagyon izgultam, minden apró mozzanatra külön emlékeztetnem kellett magamat (pl. engedjem ki a kéziféket, kapcsoljak lámpát...) de a második alkalom már jobb volt és azóta teljesen megszoktam.
2009. nov. 3. 17:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem féltem, kicsit fura volt de idővel belejöttem.

Vizsgán remegett csak a lábam:D

2009. nov. 3. 18:24
 7/8 anonim válasza:
100%

Mivel a szüleimmel nagyon sokat utaztunk, kirándultunk, hozzászoktam az autókázáshoz, mindig figyeltem Aput, hogy mit csinál. Aztán egyszer 13 évesen elkötöttem a kocsit és olyan jól ment, mintha ezer éve lenne jogsim. 14 évesen vezettem először forgalomban (igen, bizony, megkaptam érte a megérdemelt verést), semmi izgi, akkor jöttem rá, hogy benzinfüggő vagyok. Aztán kocsival jártam az oktatásra, az oktatóm jókat nevetett, de azért mérges volt.

33/N

2009. nov. 4. 11:49
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
motor jogsinál sokadik órán már rámszólt 70km/h nál négysávoson
2009. nov. 4. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!