Igen, minden nap, munkába. Olcsóbban jövök ki mintha megvenném a havi bérletet.
2013. jan. 24. 15:50
12/15 anonim válasza:
Van. A városban busszal járok. Hacsak nem kell valamit nagyon sürgősen, vagy nagyon késő este elintéznem.
Az autót minden pénteken és vasárnap használom általában. Pénteken hazautazok, vasárnap vissza abba a városba, ahol a munkám van. Egy oda-vissza utam kb 500 km autópályán / hét.
2013. jan. 24. 15:55
13/15 anonim válasza:
Ja, nekem is olcsóbb mint busszal, vonattal utazni át az országot. De ami a legnagyobb előnye, hogy 2-2,5 óra alatt otthon vagyok, míg tömeg-közlekedve ez legalább 5-6 óra, de akár 10 is lehet.
2013. jan. 24. 15:57
14/15 anonim válasza:
Általában van ,de most az utolsóval beszívtam azóta robogózok. Vidéki fickó vagyok itt sajnos nincs bkv és a munkámhoz is szükséges az autó. Szóval most kinlódok nélküle. Az autó a mai világba már úgymond nélkülözhetetlen. Persze pesten ahol csak az a dolga az embernek hogy felszáljon egy buszra és elmenjen a fix munkahelyére majd hó végén megkapja a fizetést annak nincs szüksége rá tulzottan azt elhiszem. De vidéken nem így működnek a dolgok. kertesház stb mindíg újítgatni kell és az ember a hátán nem tudjaelhozni az alapanyagot. Olyan jól meg nem keresnek hogy minden aprósághoz szakembert meg fuvarost ívjon. Amúgy nekem ilyen puttonyos autóm szokott leni. Leg jobb ki még nincs lecsaládosodva és a haverok se akarják taxinak használni. :)
2013. jan. 24. 16:06
15/15 anonim válasza:
"Persze pesten ahol csak az a dolga az embernek hogy felszáljon egy buszra és elmenjen a fix munkahelyére majd hó végén megkapja a fizetést annak nincs szüksége rá tulzottan azt elhiszem."
Azért nehogy azt hidd, hogy ez így megy.
Pl ha el akarok jutni a munkahelyemre így kezdődik: reggel fél hétkor negyed óra gyaloglás, utána hév, majd busz, majd másik busz.
Visszafelé ugyan ez fordított sorrendben. Így jó esetben bkv-val napi két órát utazok. De sokszor van hogy kimarad egy busz vagy késik és akkor 20 perceket simán ácsorgok a megállóban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!