Milyen gyakran használod a fültisztító pálcikákat?
Figyelt kérdés
2009. okt. 15. 14:10
1/15 anonim válasza:
én a fülemet nem pálcikával szoktam, hanem egy vékony ruhával kitörlöm a fülemet fürdés után:P
2/15 anonim válasza:
Ez változó, egy héten kb kétszer, attól függ, mikor érzem úgy, hogy szükségem van rá. Mondjuk én szeretek fület pucolni... :)
3/15 anonim válasza:
Én minden este szoktam törölni a fülemet. :)
4/15 anonim válasza:
soha. Megmosom és megtörölöm, mint a többi testrészt.
5/15 anonim válasza:
Sajnos túl gyakran. Naponta 5-6* piszkálom vele a fülem!
6/15 anonim válasza:
Kb. hetente kétszer, de nekem nagyon érzékeny a bal fülem, ezért elég kellemetlen szokott lenni.
8/15 anonim válasza:
Soha. Minden nap megmosom, de pálcikát nem használok, csak piercing fertőtlenítgetésekre.
9/15 anonim válasza:
Reggel és este. Mindig úgy érzem, hogy koszos, de ahogy látom, nem csak én vagyok függő:)
10/15 anonim válasza:
Minden nap, zuhanyozás és fülmosás után, mert 1.) nekem a "kispolc" tényleg nagyon kicsi és nemigen tudom másképpen alaposan megtörölni 2.) szeretem, ha a hallójáratom is tiszta, de oda nem nyúlok szappanos vízzel, csak pálcikával kitörölgetem a felesleges fülzsírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!