Milyen gyakran használod a fültisztító pálcikákat?
Figyelt kérdés
2009. okt. 15. 14:10
11/15 anonim válasza:
Minden reggel, ki sem bírnám ha nem tehetném
12/15 anonim válasza:
2-3 naponta. Rendesen mosom a fülem, illetve használom a pálcikát, még is másodszorra voltam tavaly tavasszal fület mosatni úgy bedugultam. Az orvosnak nem mondtam, még is észre vette és azt mondta nem kéne pálcikával tisztítani a fülem, nem egészséges (egyrészt mert megsérthet olyan helyeket amit nem kéne, másrészt mert sokszor csak beljebb tömködi vele az ember a zsírt)... Ha nem használnám viszont két havonta mennék fület mosatni szerintem.
13/15 anonim válasza:
mivel nemrég kezdtem tágítani a fülem, ezért én a fülcimpámra szoktam használni mert...kicsit gusztustalan... :D
de am heti 4-5ször.
14/15 anonim válasza:
Minden hajmosáskor, heti 2-3 alkalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!