Milyen az a kipufogó ami teljesítményben jobb mint a gyári, és még sem hangos?
Szeretném az autóm teljesítményét növelni.
Viszont mindenképp úgy szeretném, hogy halk, és szolíd maradjon. Nem szeretem a "májerkedő hülyegyerek" stílust, hogy minél hangosabb legyen meg pöfögjön.
Elvileg egy jobb kipufogórendszer növeli az autó teljesítményét csak azt nem tudom, hogy van-e, és hogyha igen, akkor milyen az a kipufogó ami úgy növeli az autó teljesítményét, hogy halk marad.
Aki azt írja hogy ilyen nincs akkor az téved!
:)
Amit te keresel azt úgy hívják hogy gyorsító dob
és általában a középső dob és a felömlő közé szokták behegeszteni ha jól tudom.Ettől nem lessz visítós a kocsid,max egy hangyányival lesz fickósabb a hangja.
Vagy csinálhatod azt is hogy komplett kipufogó rendszert veszel hozzá ,természetesen ehhez már szakemberektől kell tanácsot kérned.
Üdv!
Veszel rá egy ál-katalizátort, a régit meg eladod. :D
Az is fogja a motort.
///Mbela!
Mintha a sport dob is látványos lóerőkkel dobja fel a motort.
A kipufogó tunning az nagyon csekély részét húzza fel a motornak izomban.
A gázgyorsító olyan parasztvakítás mint a ház, ha működne, csinálnék belőle örökmozgót. Ha gyorsítani akarod a gázt szűkítsd az átmérőt. :D
Homasitahuszároknak eladható.
HD dob a legalja, bármilyen kocsi is legyen az.
Méretezed, méretezteted, nem túl bonyolult egy szintig.
Amit sportdobként árulnak, belül perforált, üveggyapottal kitömött dob, egész sokat fog a hangon. Kipufogós legyártja.
Azt hiszed te vagy a nagy úriember te fa....opó. Ők nem hülyegyerek csak szeretik azt az extrém hangot ahogy én is.
És érdekli a gec.t hogy most le lesz minuszozva nagy nem de én nem tűröm az ilyen gay-eket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!