Egy Simson s51 megér 40 ezret? Teljesen gyári szerintetek jó ár?
Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 19:51
1/7 anonim válasza:
100.000 alatt csak szétnyúzott rozsdás Simót kapsz!!
De ha van több mint 100.000 -ed akkor vagy veszel egy jót vagy megveszel egy job-bat 70-ért és a többi 30-at ráköltöd.
Tudom az árakat most veszek 130-ért egy Simson s51 Electronic-ot :-)
2/7 anonim válasza:
Szeretem az ilyen "mindent tudok"-kategóriájú formákat,mulatságosak...
Kérdező,nézz szét a hasznaltauto.hu-n,ki lehet fogni remek simsont is már ennyiért.
3/7 anonim válasza:
Én inkább venném meg a 40 ezres változatot, aztán ha olyan állapotban van, akkor magam újítanám fel, mint vegyek egyet 130-ért, és később előkerülnek a gányolt dolgok, rossz minőségű alkatrészek...
4/7 A kérdező kommentje:
minden müködik rajta még a festés is gyári 1 rugásra indul csak az öreg azért agya el mert márr nem tud vele mit kezdeni.
2012. jún. 22. 20:48
5/7 anonim válasza:
Pontosan ezt felejtettem ki az előbb...
Eladják csórinak 130-ért,lehet hogy igen tetszetős,de már minden utángyártott fos rajta...
6/7 anonim válasza:
40 ezret igy h teljesen gyári meg szép és nem azért adja el, mert egy szar, szerintem simán megéri. Az első válaszolónak viszont gratulálok a 130 ezres simsonhoz! Használd egészséggel!
7/7 anonim válasza:
20 éves a legfiatalabb szimó is! Azóta csak után gyártott fos alkatrészek vannak,persze "kiváló"minőségben. Egyébként annyit az ilyen öreg vagyok már fiam nem kell ez a motor már nekem típusú emberekről(tisztelet a kivételnek,) hogy van 1 kecskeméti öreg fószer aki a használt autó piacon heti rendszerességgel árul más és más szimót. Várja a palimadarat, hú öregé a gép biztos nem is használta tök jó gyári gépem lesz!!! Nézd meg erősen a mocit vagy vigyél olyat aki ért is hozzá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!