Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől rángathat a motor?

Mitől rángathat a motor?

Figyelt kérdés
Télen, volt hogy elengedtem a gázpedált, és leesett a fordulat nullára. Nem szakaszosan mint normális esetben, hanem hirtelen. Majd le is fulladt. Kb minden 4-5 indításnál csinálta ezt. Utána megálltam kb 3-4 percet pihentettem és semmi baja nem volt. Most 1 hete, éreztem a pirosnál a váltón hogy remeg. Majd az elmúlt két napban felerősödött, és így kiderült, hogy a motor rángat. Mert ha egy helyben állok az alapjárat, lefulladáshoz közeli állapot határán van. Ha gázt adok, akkor nem remeg a motor, csak szakaszosan gyorsít, és erőt veszít. 11 éves 1.4es Peugeot 206os. :)

#motor Peugeot206
2012. jún. 22. 08:06
 1/4 laszlo 47 válasza:
gazolaj vagy benzin motor ?
2012. jún. 22. 11:05
 2/4 A kérdező kommentje:
benzinz
2012. jún. 22. 11:23
 3/4 anonim válasza:
Helló nem tom aktuális e még a problémád! egyszerűen az a baja, hogy hideg a motor. Mielőtt elmész otthonról kb 5 percig kicsit melegítsd nagyobb fordulaton! :)
2012. júl. 3. 14:41
 4/4 A kérdező kommentje:
A gond megoldódott. Leírom hátha másnak is lesz hasonló. Az egyik befecskendező szelep ment el, ergo leállt az egyik henger. Ugrált a motor mint egy traktor.. erő nélkül volt. Cserélve lett és a gond elmúlt. :) Műszer egyből kihozta a gondot. Mérés, 4000 és az új (nem használt) befecskendező 10 000 Ft.
2012. júl. 22. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!