Mercedes vagy volskwagen?
csakis diesel játszik.
igazából a menetdinamika, és a kényelmesség játszik.
vw ből a passatra gondoltam első körben ,sokat nézegedtem, de árben amjdnem egyforma a mercikkel az e osztály, meg c osztállyal.
évjárat kb 2002 től....
fenntartani emlyiket olcsóbb? de gyanítom, ohgy egyszinten van...
Nem érzem, hogy kerülnöm kéne a topicot. Ha az írásom hatására valaki meggondolja magát és végül nem dízelt vesz, és ezáltal nem öl meg 4-5 ártatlan járókelőt, már megérte.
Az 1600 -as években komplett idiótának tartották,aki azt állította, hogy a pestist apró láthatatlan lények (baktériumok) okozzák, de ugyanígy járt Semmelweis is, amikor azt mondta, hogy szülés előtt a szülést vezetőnek kezet kellene mosni, azt mondták: ennek az embernek elment az esze...
Most 2012-ben páran azt mondjuk(többek között neves kutatómérnökök), ne vegyetek dízelautót, mert fel sem tudjátok fogni mennyire veszélyeztetitek magatok és mások életét és hülyének néztek ezért. Nem baj, ez így van jól.
De hidd el a következő generáció szörnyülködve fogja nézni, hogy hogyan lehettek olyan buták a 2000-es években az emberek, hogy dízellel jártak.
Más: Ha nem dohányzol, akkor gondolom neked sem esik jól, ha egy dohányos az orrod alá fújja a füstöt, esetleg bunkónak is tartod ezért. Na egy dízel autós semmivel sem különb egy dohányosnál, sőt sokkal-de sokkal több kárt okoz, mint a passzív dohányzás.
Mindenképp a Mercit javasolnám nekem is az van igaz egy régebbi tipus és dízel. Valamint sok ismerősöm jár valamilyen Mercedessel és elégedettek vele.
Ha egyszer veszel egy jó Mercit hidd el utánna nem kell más.
És egy E-osztályból észre sem veszel majd egy Passatot.
Az meg hogy mi jön ki a kipufogón leszarom...
Van 1000 dolog ami károsabb a környezetre, mint az én kocsikázásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!