Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valaki segítene ebben?

Valaki segítene ebben?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Barátomnak most lesz a szülinapja, és valami egyedi ajándékra gondoltam. Arra a döntésre jutottam hogy elvinném sport kocsit vezetni. Ebben kérném a segítségetek, hol találok ilyet?

2012. jún. 19. 21:22
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

Itt van egy pár ajánlat, válogass. :)

2012. jún. 19. 22:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom.. Befizetni őt egy olyan autó vezetésére, amilyenje valószinüleg soha az életbe nem lesz, szerintem nem a legmegfelelőbb ajándék. Aztán meg kiszáll és visszaül a suzukiba, vagy nemtom milye van. Vagy hát legalább is nekem ez a véleményem erről, nekem ez nem lenne öröm, pedig én is szeretem az aztókat. De inkább valami mással kedveskedj neki. Menjetek el nyaralni, utazni, kirándulni. Amennyibe egy ilyen hülyeség kerül, bőven kifutja belőle az is.
2012. jún. 20. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!