Ha a KRESZ után nem voltam rutin pályán hanem forgalomba vitt rögtön az oktató és iszonyú sokat bénáztam, még van reményem? :/
Hát ez a rutinpálya nélküliség szívás. Szívás neked mert nem tudod megtanulni a váltást a féktávot az autóval hol jársz és félelmetes is lehet mikor elhúz melletted asok autó te meg csak pislogsz mit kéne csinálnod zavarodban.
Szívás nekünk ,mert sietnénk hogy odaérjünk időbe a munkába pénzt keresni hogy ne haljunk éhen.
Mond meg az oktatódnak hogy üres mellékutcába menjetek inkább gyakorolni. Ez így mindenkinek jobb lenne.
Nekem még volt rutinpályám mikor jogsikat csináltam. Szerintem nem volt hülyeség mert ott fel lehet mérni az autó tulajdonságait méreteis stb. Én azt hittem csak a rutinvizsgát törölték el és a rutinpályát használják :o
Oktatócsere.
Befolyásos? LOL. :))
Komolyan a hajam égnek áll!!! Mi az, hogy leordítja a fejed! Te egy szolgáltatásért fizetsz neki! Neki az a kutya kötelessége, hogy megtanítson vezetni. Neked pedig jogodban áll bénázni, hisz tanuló vagy! Azért jársz oda, hogy megtanulj vezetni! Basszus, a pénzedért cserébe még húzd is meg magad?!
Nehogy elvegye a kedved! Bele fogsz jönni, csak cseréld le ezt az idiótát, és válassz olyat, aki nem hagyja ki a rutinpályát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!