4 éves Dacia Logan szervíz? Mi van a szervízkönyvben, mit kell csinálni?
Figyelt kérdés
Köszönöm! :)2012. jún. 19. 12:54
2/8 A kérdező kommentje:
Benzines. 1.4-es.
2012. jún. 19. 17:29
3/8 anonim válasza:
Holnapra utánanézek.
Csak még azt írd meg hány km van benne.
4/8 Tudatlan2012 válasza:
Nézz körül a daciaklub oldalán! Egyébként nem sok teendő van, ha 40e km alatt vagy. Olajcsere, meg egy átvizsgálás, és ennyi. Majd 60e km-nél kell ezt-azt cserélni: vezérműszíjat, meg görgőket.
5/8 A kérdező kommentje:
49e km van benne. Azóta rákérdeztem a szalonnál, és mindenféle szíjat, vízpumpát, mindent cserélni kell, hiába nincs még benne 60e km. :( 100 rongy. :( Plusz motor és fékolajcsere 37-ért. :(
2012. jún. 27. 15:03
6/8 anonim válasza:
Nekem a motorolaj csere, szűrőkkel együtt 16500 Ft volt.
(castrol olaj+ szűrők + munkadíj + ajándék kávé amég megcsinálták XD)
A szíj is kijött 50 000 ből!
A belerakott cuccokra 1-2 év garit vállalnak,( le van matricázva.)
Melyik Renault-hoz vitted?
7/8 A kérdező kommentje:
Kedves Utsó! Te hol csináltattad? Én 2 pesti szalont és 1 váci szalont kérdeztem. Vácon adták a legjobb árat, amit a kommentben írtam.
2012. aug. 17. 23:31
8/8 anonim válasza:
privibe, elküldtem az elérhetőségeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!