Bontott váltó vagy váltófelújítás?
Bontottal jobban jársz szerintem, felújításnál több a munkaóra, és ha sikerült szétküldeni a 3. szinkronját akkor más is lehet vele, eléggé elnyűhetetlen technika.
Milyen motor van benne?
Igazából nem kéne hogy elb*szódjon, csak ha anyaghibás, vagy kuplung nélkül lett használva huzamosabb ideig.
Anyám eltolta a 2.-at az övén, szétszedtem, megnéztem mi kéne bele, mennyi ideig tartana megcsinálni, aztán 20-ért vettem egy bontottat és kész. Annyiből nem újíttatod fel, az biztos.
Ha nem otthon csinálod és nincs olcsó szerelőd rohadt sokba kerül a javíttatás, ha cseréled is már maga a kiszerelés-beszerelés is komoly összeg egy szervízben, nem hogy a felújítás, váltófelújítással foglalkozó kolléga meg most nem jut az eszembe, pedig van.
De egyébként amíg csak hangja van használd, elég sokat bírnak, jó eséllyel még 2-3 évet lehet közlekedni vele mielőtt lenne más tünet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!