Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Siroki motoros találkozóra...

Siroki motoros találkozóra Simsonnal menni cinkes?

Figyelt kérdés
szeretek motorozni vérből szívből csinálom nem hobbyból és nem divatból minden álmom egy sport motor400 tól 1000 ig csak anyagi okok miatt nem tudok venni egy normális nagy motort ahol bármikor meg lehet jelenni ... és jó lenne el menni motoros talira csak úgy érzem mintha simoval ciki lenne hiába motorosok közt nincs ilyen mint az autósok közt hogy azt nézik mien kocsydvan .... meg az utakon is ha intek nagy motorosoknak vissza intenek ...de én mégis cikinek érzem simoval el menni talira.. szerintetek ?? :/:O ha lehet nagy motorosok válaszoljanak vagy akik voltak simoval... thx
2012. jún. 17. 17:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
hát onnan fel jönni simoval hidd el elégé meredek lenne de mondjuk egy simo túrát meg érne spanokkal :)))google earth 6 ot szedd le és út vonal tervezés be írd be hogy honnan jössz meg hová hoz Sirok és ki dobja az utat majd kamerázd le telóval én is úgy mentem sokszor messzebb re meg kannába benzin ( ha út közben a pusztaságban valahol ki fogyna a benya )meg adalék oil és csak rá kell tankolni de meg néztem neked Zalaegerszegtől Sirok 349 km és 4 óra hossza ezt hozta ki a google earth gps e akkor simoval max 6 ugye hogy pihi meg stb stb:))) nekem is eredeti a festés csak át lett téve a kipufogója enduro ra mert nem tudtam volna le vinni a pincébe a nélkül hogy ne akadjon meg a lécső fokokban én Baz megyei vagyok Ózd-i szóval innen kb 64km ha meg másik úton megyek úgy kb54 ..... de benne lennék hidd el :DD amúgy nekem 100km eszik 3-4 litert és 10 liter bele megy a tankba ha csutkára tankolom mert úgy szoktam hogy bele a 2t oil és arra rá a kúton a benzin és össze is van keverve :))
2012. jún. 17. 23:56
 12/14 anonim ***** válasza:

Én is jártam találkozókra simsonnal.

Nem néz le senki, sokan odamennek beszélgetni, nosztalgiázni, megdicsérni.

Most mz-vel járok, ugyan ez a helyzet, még senki sem nézett le azért mert nem csilivilizsupszkender motorom van.

2012. jún. 18. 14:00
 13/14 anonim válasza:

vegyél honda cbr 600 bvagy 1000 rr repsolt olyan minőségi irigységet fogsz kapni azoktól akik lenéztek hogy csak na :D (ráadásul a sport motorok körében a legbiztonságosabb motornak tartják. persze ha tövig huzod ezzel is lehet repülni)

és hagyd a gsx-et, már kezd túl sok lenni belőle az utakon, Én lassacskán már meg sem fordulok 1 gsx-ért hogy megnézzem.

Amúgy nem gáz a simpson, csak a sport motor a dominanciát sugalja.

Ha helyedbe lennék ez lenne a következő :D [link]

2012. aug. 14. 15:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Egyszer kb. 200km-re mentem simsonnal. Amikor megérkeztem volt ám meglepődés, azt hitték vonattal érkezem. A simson jól bírta én kevéssé, meg kellett álljak pihenni közben, hosszú úton nem kényelmes. Egyébként munkába járok vele, ha jó az idő és még sohasem néztek le vele.
2014. jan. 11. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!