Használt már valaki habszifont a légszűrőbe nyomatva? Pl. Simsonnál ez milyen hatást eredményez?
Én még nem.
De szerintem hiperűrsebességet produkál mint az Ezeréves Sólyom,záróvonalnak látszik a szaggatott (vigyázz,becsapós,ne lépd át,lehet,hogy tényleg az).
Kivéve ha már benne a tejszín a szifonban mert az tuti dugulás,kinyalni belőle macerás az eper meg sajtreszelőben érezné magát.
Szerintem.
:))
Valahol láttam ilyen szettet robogóhoz.
Asszem 2 patron volt benne vlami kis szerkezetbe. Volt egy gomb rajta amit ha megnyomsz egy csövön elkezdi kiengedni a gázt :)
Embeeer.. XD
A habszifonba széndioxid van.. XD
A széndioxid meg oltja a tüzet. Tehát rosszabbul megy. XD
-De ha annyira tuningolni akarsz akkor hűtsd le valahogy a beáramló levegőt a karbi előtt. A megoldását rádbízom. Lehet többet érsz el vele.
Vagy ha egy rezós kipufogót teszel rá már akkor is többre mész.
De ha ennyire genyatuningolni akarsz akkor vedd le a légszűrőt és egy kindertojás műanyag felét rögzíts egy bilincsel a karbira ahová a légszűrőtömlő megy. A kinderkupakra egy kb két forintosnyi lukat vágj előtte. Ez búbbal kifele álljon.
Beszarasz úgy megy. XD
Utolsónak:
co2 a szódásszifonhoz van.
a habpatron az meg bizony nitró :D
"A habszifonba széndioxid van.. "
Mióta? Tudtommal dinitrogén-oxid van benne.
A kerámiadugó meg smafu ugye?
Sz@rrá ég a dugattyú a túlhevüléstől de,hogy a gyűrű pikk-pakk gallyra megy az tuti !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!