Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért sir mindenki hogy drága...

Miért sir mindenki hogy drága az üzemanyag közben meg mindenki kocsikázik?

Figyelt kérdés
2012. jún. 16. 21:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én mondjuk pont a BKV miatt vettem autót, 35 évig napoztam a buszmegállókban és beleuntam. Az árakat csak emelik, és még mindig ugyanazok a metró és troli szerelvények vannak, amik már akkor öregek voltak, amikor kis gyerkőc voltam :D Most, h megint emelésről beszélgetnek, tényleg elpattant egy húr. Nem fejlesztenek és még a sok százmilliós végkielégítéseket is rajtam akarják kalapálni? De úgy tűnik a dugódíj miatt buktam, mert ha akarom, ha nem, fizetni fogok :((
2012. jún. 17. 10:20
 12/15 anonim ***** válasza:

07:30 "Legyünk őszinték, azért autózunk, mert baromi kényelmes.:)"

Hát bizony..ki mit nevez kényelemnek..

Én pl.nagyraértékelem,hogy másfélóra tömegközlekedés helyett 14-16 perc alatt jutok el kocsival budafokról törökbálintra...

A dugóban /hatalmas autóban/egyedül ücsörgő embereket viszont nem tudom sajnálni.

2012. jún. 17. 11:17
 13/15 anonim ***** válasza:
mindenkinek saját dolga hogy mekkora autóval jár, ennyi erővel rád is lehetne mondani, hogy kisebb autóval is eltudnál járni, mivel lefogadom hogy tudnék kisebb autót mondani annál, amilyennel te jársz legyen akármilyen..., arról nemis beszélve, hogy robogó, elektromos bicikli... de ennyi erővel miért sír mindenki, hogy dráéga a kenyér, meg a tej,közbven meg mindenki zabál és iszik, ahelyett hogy éhen halna... hülye kérdésre hülye válasz...
2012. jún. 17. 14:10
 14/15 anonim ***** válasza:

Mbela,látom személyes sértésnek vetted a hatalmas autóban egyedül pöfögőkhöz intézett mondandómat XD

Az okát nem firtatom,arra költi mindenki a pénzét,amire csak akarja.

De sok évnek kell eltelni sajnos ahhoz,hogy ez a "mert megtehetem"-kategória is szemléletet váltson...

Dugódíj 4eva! XD

2012. jún. 17. 16:46
 15/15 anonim ***** válasza:
nem az a baj, hanem nem lehet meghúzni a határt, hogy mi az ami sok, mi az ami nem, persze a nagy átlag meghatározza, de ami az egyiknek létminimum, az a másiknak kánaán, mindig mindennél lehet környezet tudatosabbat mondani, stb. te leszólod mer valaki egyedül ül a mondjuk 5-ös/7-es bmw-ben, te nemtudom milyen autóval jársz, de téged meg megszól egy biciklis, hogy egészséges ember létedre (ha az vagy) mérnem vagy képes biciklivel járni, egy tolókocsis szemszögét meg neis nézzük, aki lehet hogy szívesen járna egész életében biciklivel...
2012. jún. 17. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!