Opel Astra H-ban a CD-lejátszó lejátszik mp3 formátumot?
...vagy csak audio CD-t?
Hátha nem reménytelen, hogy kapjak választ erre a kérdésre... :)
Több fajta fejegység is rendelhető volt hozzá, attól függ anno melyiket rakatták bele. Ha belerakod az mp3-s CD-t és nem köpi ki akkor igen. :)
Ha nem akkor marad az FM transzmitter-SD kártya megoldás, ötezerből kijön.
Köszönöm a gyors válaszokat.
Igazság szerint azért kérdeztem, mert céges Astrával (2009-es szürke 1.4-es kombi, elég fapados felszereltségét tekintve) kell hétfőn egy elég hosszú útra mennem. (4 óra oda, 4 vissza, részben autópályán.) A rádiót már unom, ezért gondoltam, hogy közben cd-t hallgatnék.
Csak fogalmam sincs, hogy kezeli-e az mp3-at. Hétvégén most csak ezért nem tudok bemenni megnézni.
Át tudom konvertálni a cd-ket, de feleslegesen nem akarok ezzel foglalkozni. Majd kiderül hétfőn és legalább legközelebb tudni fogom.
Nem játszotta le. :(
Kiköpte valami olyannal, hogy hibás lemez.
Szerintem egész egyszerűen nem kezeli az mp3-at.
Ha jól rémlik, a középkonzolon csak egy CD30-as felirat van. Amelyik meg lejátssza az mp3-as lemezeket is azon CD30mp3 felirat van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!