Hogy döntetnétek?
Figyelt kérdés
Sziasztok az a gondom, hogy szeretnék robogózni, ehhez találtam is egy nekem való 50 cmm-est, egy Honda DJ1-et, és nem tudom eldönteni, hogy megvegyem-e vagy sem?!
Mindenki mást mond, meg próbálják a kedvemet elvenni tőle.
Nyilván nem mennék vele őrült módjára, mert nem ez a célom, hanem csak a-ból b-be eljutni és azt is biztonságosan.
Ill. az is hozzátartozik, hogy előtte azért gyakorolnék, nem rögtön a forgalomba mennék ki vele.
Segítségeteket köszönöm!!!
2012. jún. 15. 20:15
1/3 A kérdező kommentje:
sorry, -t
2012. jún. 15. 20:16
2/3 anonim válasza:
arra tökéletesen megfelel hogy a városban elmászkálj vele,ha nagy városban szeretnéd használni akkor előnyösebb a robogó hiszen nem kell váltogatni.én személy szerint nem vennék robogó mert utálom őket,visít mint az állat mire elindul,én inkább Simson párti vagyok annak megvan az az előnye hogy ha késöbb szeretnél nagy motort akkor lesz tapasztalatod a sebességváltás terén.
3/3 A kérdező kommentje:
Szia,
köszi, nagy motort nem szeretnék :-))))) (már).
2012. jún. 16. 07:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!