Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nehéz menni egy 250es cross...

Nehéz menni egy 250es cross motorral?

Figyelt kérdés
kb 54-60LE.arra lennék kiváncsi hogy mire kell nála figyelni. kuplungolás v gázadás vagy egyéb. és aki még csak simsonon ment az eltudna ezzel is boldogulni?

2012. jún. 14. 21:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Errol eszembe jut sokminden: Eloszor 150es MZ focipalya, minden valtasnal dobta a farat, eletembe eloszur ultem rajta, talan ha 13 ha voltam, de elveztem... kesobb aztan kiprobaltam egy korre a 350 Cagiva(ha jol irom mar regen volt) kin a szollobe, bukosisak minek, csak azt kihagytam hogy 60-70 fele mar a konnyektol nemlatsz semmit, meg szerencse ismertem az ut osszes egyenetlenseget ugyhogy elengedtem a gazt es vartam...semmi baj nem tortent csak nem lett belole elmenymotorozas. Elsore furcsa lesz, es semmikep ne murvan vagy foldesuton legyen a probaut. Ha erezted a Simsont, es tudtal 0 kezezni a biciklin(nekem belsoful virusfertozesem van vagyis majden mindig szedulok, de ettol fuggetlenul barmikor elengedett kormannyal tekertem fel akar dombnak folfele is) akkor nagy bajt nemcsinalhatsz. Csajoknak nem felvagni mert ugyis a bokorban kotsz ki egy gazfroccs utan, hidd el. Kell minimum egy ev mire ugy megszokod hogy ha megindul akkor is meg tudjad fogni, akar bohockodasra is gondolunk. En elnyuttem 2 simsont meg egy garellit(olasz kormanyvaltos csoda), de sosem kerultem szinte semmilyen bajba, nem tanyaltam ugy ahogy illene pedig banga voltam sokszor...ennyit tesz ha azert mar tudod mire kepes ami alattad van.
2012. jún. 15. 13:18
 12/12 mikul ***** válasza:
kiinyit a powerszelep aztan hanyattbasz :)
2018. jún. 22. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!