Nehéz menni egy 250es cross motorral?
Az a helyzet hogy gép és beállításfüggő, meg ugye mi számít gyorsnak?
Én 10éve endurózok, nyilván mondhatom hogy gyorsan vagy lassan, mert nekem más a gyors meg a lassú, én meg már elfelejtettem milyenek voltak kisköbcentinél, meg már megszoktam a váltási érzetet meg az erőhatásokat.
Mindenesetre inkább lassan és óvatosan, abból nem lesz baj.
Próbáld ki mind a kettőt ha van rá lehetőséged, és amelyiket jobbnak látod, illetve amelyiknek nem véres a torka.
Én KTM-es voltam a kezdetek óta (meg mióta tudok rá pénzt összeszedni, volt nekem is homemade ETZ-alapú szörnyetegem :D ) , most egy Husaberg F450-et hajtok, szóval kicsit elfogult vagyok, de azthiszem ez korrekt válasz volt. :D
A lényeg az hogy ne szállj el, akkor sem ha úgy érzed 1-2 hét után hogy megy, mert nincs meg a rutin, és ha esetleg baj van nem tudod kontrollálni. Ha ésszel csinálod ráülhetsz egy Hayabusára is. :)
Ez a mennyit menne dolog enduróval nem nagyon működik. :) Egyhengeres blokk, nulla szélvédelem->120 fölött nem kényelmes.
Terepen meg a 60-80, jó körülményeknél max 100az egészséges.
Egyébként kb 130-140 a vége, de mondom, 120 fölött már nem fog tetszeni.
Én használom közúton is, a Husa olyan 150 környékéig bírná, de 130-nál többel nem mentem vele, mert egyrészt kényelmetlen, másrészt nem erre tervezték, harmadrészt meg minek? :D
Ja, hogy menne-e. :D Benéztem, bocsi este van már. Megyek betérdelek a sarokba egy öt percre.
Menne, bőven elég, én is ilyen kaliberű vagyok mint általános vége óta, sosem volt baj. A simson után meg minden nagyobb gép qrvára fog menni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!