Miért van az, hogy egy 2T robogó pár 3-4 nap után nehezen indul?
Figyelt kérdés
Egy Honda Dio Sr-ről van szó, de mindegy, robogó. Minden ki van takarítva, am pöccre indul önindítóval meg rugásra is és nagyon megy, semmi gond vele, naponta reggel este, 2 naponta is indul, de 3-4 nap állás után már elég sokáig kell rugdosni. Tuti nem dugult el, már néztem, látszólag minden ok, lehet a karbin kéne még állítani? (Automata szivatós).2012. jún. 14. 13:14
1/8 anonim válasza:
Minden eddigi(mind használtak voltak) robogómnak ez volt a betegsége.....Az automata szivató a ludas. Ki lehet cserélni, ha jól tudom.
Unokaöcsém SR-je kézui szivatós, 2 hónap állás után is pöccre indul!
2/8 anonim válasza:
Enyém is ilyen - a karbiból kipárolog a benzin.
Belevezettem egy kemény csövet a szívócsonkba, 1 ml benzint belenyomok egy fecsivel és máris pöccre idul.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mind a kettő jól hangzik, kipróbálom a benzin befecst egy tűvel, aztán ha indul ez is akkor szivató cserét megpróbálom esetleg. Köszönöm :)
2012. jún. 15. 00:05
4/8 A kérdező kommentje:
az automata szivató csere megoldja a problémát tutira? S mi a magyarázata, hogy biztosan az a hibás, mit nem csinál olyankor? Mert elindul nagyon sok rugásra, ketyeg a moci ha odahúzom neki akkor aztán észbekap a moci és dolgozik a szivató, de magától lehet fel se pörög....
2012. jún. 15. 08:36
6/8 waland válasza:
Melegben ez nem mindig hiba, jelentheti azt is, hogy jó a benzincsap, ezért kitikkad a karburátor. Amíg azt megtöltöd, addig nem biztos, hogy használ a szívató. Viszont én is a kézi szívató pártján vagyok. Az automata egy felesleges hibaforrás, akkor is szívat, amikor anélkül is simán indulna a motor, ha beragad, akkor a robogó nem megy, és leeszi a gatyádat. Ha lehet, akkor inkább a kézi.
7/8 A kérdező kommentje:
Uccsó előtti kommentelő: odáig én is eljutottam h "szar" de annak oka van és én arra voltam kíváncsi..
Köszi mindenkinek :)
2012. jún. 20. 19:56
8/8 anonim válasza:
Aki azt irta hogy szar maga is szar lehet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!