Érdemes úgy megszerezni a jogsit, hogy egyenlőre nem tudok autót venni?
A helyzet az, hogy álláskereső státuszban vagyok. Elég sok helyre követelmény a B kategóriás jogosítvány.
Nemrég be is hívtak egy egész jó helyre, de ott is az a gond, hogy napközben ki kéne járni a postára a munkahelyről. (sajnos nincs tömegközlekedés, ipari parkban van a gyár)
Nem akarom, hogy emiatt hátrányba kerüljek sok helyen.
Viszont kocsit egy darabig biztos nem tudok venni. Van egy kis megtakarított pénzem, abból meg tudom szerezni a jogsit, aztán ha valahol alkalmaznának, akkor gyűjtenék kocsira is.
Ennek így van értelme?
Nem ezt mondtam. Hanem azt, hogy a fasza gyerekek mellett jobban félek a kocsiban. Mert általában leszarnak minden szabályt (tisztelet a kiv.) míg egy friss jogsis pedig parázik, és ezért óvatosabb.
De ezen felesleges vitázni, nem neked kell alkalmaznod.
A másik meg az, hogy senki sem az anyja hasában tanulta, valahol el kell kezdeni. Nyilván te sem jogsival a kezedben születtél, és nyilván te is voltál totál béna tanulóvezető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!