Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes úgy megszerezni a...

Érdemes úgy megszerezni a jogsit, hogy egyenlőre nem tudok autót venni?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy álláskereső státuszban vagyok. Elég sok helyre követelmény a B kategóriás jogosítvány.

Nemrég be is hívtak egy egész jó helyre, de ott is az a gond, hogy napközben ki kéne járni a postára a munkahelyről. (sajnos nincs tömegközlekedés, ipari parkban van a gyár)

Nem akarom, hogy emiatt hátrányba kerüljek sok helyen.

Viszont kocsit egy darabig biztos nem tudok venni. Van egy kis megtakarított pénzem, abból meg tudom szerezni a jogsit, aztán ha valahol alkalmaznának, akkor gyűjtenék kocsira is.

Ennek így van értelme?

2012. jún. 12. 21:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ki ne találjuk már, hogy aki tegnap tanult meg vezetni az jobban vezet, mint aki 10 éve nem okozott balesetet és lenyomott x százezer km-t...
2012. jún. 13. 12:09
 12/13 A kérdező kommentje:

Nem ezt mondtam. Hanem azt, hogy a fasza gyerekek mellett jobban félek a kocsiban. Mert általában leszarnak minden szabályt (tisztelet a kiv.) míg egy friss jogsis pedig parázik, és ezért óvatosabb.

De ezen felesleges vitázni, nem neked kell alkalmaznod.

A másik meg az, hogy senki sem az anyja hasában tanulta, valahol el kell kezdeni. Nyilván te sem jogsival a kezedben születtél, és nyilván te is voltál totál béna tanulóvezető.

2012. jún. 13. 13:10
 13/13 anonim válasza:
Érdemes, és vágj bele, a jogsi nem kér enni, viszont tényleg sok helyen kérik, azt pedig általában nem kérdezik meg, hogy mennyit vezettél, lényeg, hogy legyen meg, és mindig újítsd, ha lejárt, tök mindegy, hogy vezettél vagy sem. Van olyan ismerősöm nekem is, hogy 1 éves jogsija van, és nem félek mellette, és van olyan, akinek 20 éves van, és hát nem szívesen ülök be mellé... A cégeknél meg nem kell elárulni, hogy te nem vezettél, csak letetted a jogsit...
2012. jún. 13. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!