Mi az oka annak, hogy Melegen nem huz a motor?!
Figyelt kérdés
Szoval mikor bemelegszik amotorom (Aprillia Rally AC) nem huz. Indulasnal meg jo, amig felvalt a variator, kb 30-40 ig de utanna mintha mar nem birna el a sulyomat+ az onsulyat, alig alig nyoszorogve gyorsul es meg a hangjan se haladszik h joban erolkodne mikor joban huzom neki. Hidegen, azaz gyujtas utan megy mint a veszett 70-75km/h ig 1-2 felmegy. Most volt furatva 40,5 os dugo van benne, uj malossi variator, pollini gorgok.Uj kuplung, szij, Csapajd+szimeringek. Kb mindent kicsereltem benne es meg is szarozik. Most csinaltam 200km-t bele furatas ota. Vegsebesegre igyse megy tobbet 80 nal. Es szar kopott alkatreszekel is ment anyit. Anno meg 95 is. Valaki segitsen ha tud! ES bocs, hogy ien hosszu volt!2012. jún. 9. 13:36
1/1 A kérdező kommentje:
Anyit elfelejtettem irni, hogy ment anyit, de akkor kevesbe huzott mar az elejetol is!
2012. jún. 9. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!