Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Yamaha "kis-chopper" való-é...

Quetzalcoatl kérdése:

Yamaha "kis-chopper" való-é nekem?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, és totál analfabéta ilyen téren, még semmilyen motorom nem volt, más járművem sem. Arra gondoltam, mivel lassan belevágok az életbe, melózni kezdek, pénzt gyűjtök, szívesen vennék magamnak egy motort, mindenképp valami chopperszerűt, a sebesség nem érdekel, csak hogy szép legyen én megbízható.

Yamaha virago xv 250cm3 -est néztem ki. De tetszik még a 125-ös is. Azt szeretném kérdezni, h ajánlanátok-e ezt a modellt, vagy inkább valami más lenne célszerű? Mennyivel jobb egy motor ha 250cm3-es? Az érték még nincs kitűzve de ilyen 350-400e Ft körül szeretnék nem széthajtott motort venni, ha lehet. MINDEN info nagy segítség lenne. :)

2012. jún. 7. 22:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, mire van jogsid. A nagyobbak jobban megérik.
2012. jún. 7. 23:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Semmire nincs jogsim. Ezt elfelejtettem leírni. Amúgy ezeket se vágom... autó jogsival csak kis 50cm3-est lehet vezetni, nem? tehát a nagymotorra külön amugy is le kell rakni, nem? :D
2012. jún. 7. 23:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, de 125-ösre megvan a jogsi 40 ezerből, korlátlanra meg majdnem 90.
2012. jún. 7. 23:07
 4/9 A kérdező kommentje:
Oké, akkor induljunk ki abból, hogy ez mindegy. Mármint a jogsi. Ha lesz 400 plusz 40 ezrem, jogsira akkor lesz még 50 h a nagyobbra tegyem le. :D Ebben az esetben ajánlanád-ajánlanátok e ezt a motort vagy más típus inkább recommented? :D
2012. jún. 7. 23:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Én 4-500 körüli nakedet vennék, ha vennék, pl Bandit 400, GS500, elég jó áron vannak. Régi álom a CB600, de azok túl vannak árazva.
2012. jún. 7. 23:26
 6/9 A kérdező kommentje:

nekem sajnos ezek a naked motorok nem tetszenek, túl sportosak.. én olyan metálzeneszerető figura vagyok, a fekete-króm, esetleg a bordó-króm choppereket szeretem. :)

ilyesmiket mondjatok, mint ez a yamaha. :D

2012. jún. 7. 23:30
 7/9 anonim ***** válasza:

Chopperből sakis V2-est, ilyen egyhengeres 125-ös hóbli bóvlit el kell felejteni!

A v2-esekből is 4-500 ccm felett.

Nekem a kedvencem:

[link]

2012. jún. 8. 08:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha van rá pénzed nem szabad korlátozott kategóriára menni.
2012. jún. 8. 10:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is 500cm3 fölött keresgélj, ha choppert szeretnél. Ezek a 125/250-es kisvasak a csopperes apuka feleségének, gyerekeinek valók, a műfaj megkedveltetésére. Csak pörgetve képesek tartani a forgalom ritmusát úgy ahogy, az pedig nagyon messze áll az ilyen motorozás lényegétől, a 90-nel alapjáraton csettegéstől.
2012. jún. 8. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!