Törött autó leadása bontóba?
Attól függ milyen tipus és mennyire törött!
Ha a bontós úgy látja, hogy van még mit kitermelni belőle, akkor jó esetben még kaphatsz is émi pénzt a klf. díjak levonása után!
Egy kis Dewoo matiz-ról van szó. Nem totálkárosan törött,de azt mondta a szerelőm hogy nem éri meg javítani,mert kb annyiért másikat veszek.Ezért gondoltam hogy beadom bontóba,mert a forgalomból való kivonáshoz a bontós engedélye kötelező. Viszont valami olyasmit hallottam hogy most már a bontó is úgy veszi be az autót hogy nekem kell fizetni. És ezt szeretném megtudni hogy ez csak kamu,le akar húzni a bontós,vagy tényleg így van...
Köszönöm a válaszokat!
A bontási igazoláshoz be kell fizetni egy halom környezetvédelmi díjat pl. a gumik, az olaj, az akkumulátor veszélyes hulladéknak minősül és fizetni kell értük! De ha a bontós úgy gondolja, hogy ki tud árulni belőle többet, akkor esetleg ad is egy kis pénzt érte.
Jellemzően tőlem a 2.0 Scenic-emet nem akarták átvenni, mert szép állapotúakat hoznak be Angliából 50 ezerért bontásra!
Lehet jobban jársz, ha felteszed a vaterára egy ezresért, aztán hátha felverik az árát és még jól is jársz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!