Szerintetek elmerjek így indulni a robogóval?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki hogy az első kerék csapágyos, annyira nem lehet észrevenni, csak motorféknél ha nem tartoma kormányt kicsit berezeg. Szombaton kéne vele mennem esztergomba, én dunaújvárosi vagyok, szóval egy olyan 300km-es út. Felejtős vgy nem lesz baj?2012. jún. 7. 17:13
1/7 anonim válasza:
Én elindulnék, de van még időd kicserélni is.
2/7 A kérdező kommentje:
most az okos apám megállapította hogy nem lehet csapágyas
2012. jún. 7. 17:38
3/7 anonim válasza:
Megint én. Ezeket még nézd át: a keréknyomások, kerékagy csapágyak állapota, felnisérülések, gumiabroncsok mintázata és kopottsága, teleszkópok állapota, kormányvégsúlyok megléte, kerekek párhuzamos futása. Hátul nincs rajta doboz ami tele van pakolva? Mert az is okozhatja.
Faterod nem a kerékcsapágyra gondol? Mert én a kormánycsapágyra gondoltam.
4/7 anonim válasza:
robogóban milyen motorfék van, mikor a gáz elengedésekor old a kuplungharang?
5/7 anonim válasza:
300 km-t én a helyedben nem mennék vele. Bármi történhet.
6/7 A kérdező kommentje:
No nem volt vele semmi, simán bírta :) Annyi hogy első kerék csere, meg első kormánycsapágy csere..:) Bár 1 hónap és itt a ngymotor:)
2012. jún. 9. 20:51
7/7 waland válasza:
4.: Olyan, hogy nem feltétlen old a kuplung, ha még megvan a fordulat. ha kis gázon tartom a motort, akkor nekem is megy, hogy motorfékezik. Egyébként valószínű a kontrasztrugó gyengébb, de nekem ez így jobb, mintha minden lassításhoz fékezni kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!