Hogyan lehet megtanunli a váltást simsonon?
értem...
én 50 ccm motorra akarom le tenni a jogsit és ha később fel fúratom 60 as ra akkor még a jogositvány érvényes rá?
Te amúgy komolyan teszed fel ezeket a kérdéseket vagy csak jól szórakozol azon, hogy milyen jól játszod a hülyét?
Felfelé kapcsolásnál először behúzod a kuplungot (nem feltétlenül muszáj, csak úgy hosszabb a váltó élettartama), a kicsi lábadat beakasztod a váltókar alá, aztán meghúzod felfelé. Ha bekattant, elengeded, a rugó visszatéríti középre, aztán a kuplungot is felengedheted.
Azt pedig próbáld meg kitalálni, hogy ha az M kategóriás jogosítvány legfeljebb 50 köbcentiméteres motorkerékpár vezetésére jogosít fel, akkor vajon vezethetsz-e vele 60-asat. Egyszerűsítve a kérdést: a 60 vajon több-e, mint az 50?
Ha úgy gondolod, hogy igen, akkor jó nyomon jársz. Ha 60-asra fúratod fel a motort, nem vezetheted M kategóriás jogosítvánnyal. Persze ettől függetlenül úgyis vezetni fogod, mert még a 125-ösöket is így hajtják, de ettől még az ilyen nem szabályos.
értem...
pedig állították már meg és nem mondták neki hogy rossz a jogositvány
A1 es tanfolyamra 15.5 kortól lehet menni
Ő pedig 14 és fél éves kortól csinálta akkor neki nem lehet A1 es jogositványa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!