Suzuki Lets 2 Go-hoz melyik másik robogó típusból használhatok fel elemeket?
a lets 2 egy japán piacra gyártott robogó, bár gondolom ezért is kérdezed h melyik euórpai modell hasonlít rá alkatrészek terén leginkább. Jó kérdés ... nálam is volt egy időben ilyen robogó, ha kellett valami hozzá, akkor bementem a huberba az alkatrésszel és kértem valami hasonlót hozzá :)
sajnos a huber azt hiszem megszűnt már
Igen ilyesmire gondolok,
más suzuki tipusokban is találtam egyező alkatrészeket,
Marad a legózás,
Has vagy alsó idom,
tanksapka fölé zárható kis burkolati elem,
Ezek úgy néz ki meglesznek, vagy keeway-vagy bontott.
ill amire a legkisseb az esély régi zsíros,rugós teleszkóphoz tömítések,
vagy ha a anyagot lehetne megfelelőt szerezni, akkor azt meg tudnám csinálni,
első teleszkóp ugye? Nem biztos, de ha minden igaz szétszedted és már szét volt kopva és a szár és a becsúszószár közé kellene Neked központosító gyűrű, mert anélkül kotyog az egész vagy összese lehet rakni. Ha csak ez a probléma akkor keress danamid-ot (pontosan nem tudom h iylen milyen ismertebb boltokba lehet kapni, de neten találsz ha rákeresel. Na és abból esztergálsz méretre. Jobb lesz mint új korában.
(persze lehet h nem ez a problémád)
ezt kerestük!:) köszönöm,
Danamit...
mondjuk a fönök megérzi majd, ezt nem lehet fusiban. Állítólag erős szaga van amikor forgácsolják,
Ma meg elhagytam az egyik idom felfogató csavart, most azt is gyárthatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!