Hogyan kell beírni a Blaupunkt autórádiómba a biztonsági kódot?
Figyelt kérdés
Van egy 1994es Opel Astra F-em benne egy Blaupunkt SC 202-es teljesen széria rádióval. Eddig szép és jó volt minden, csak a generátorban elkopott a szénkefe és lemerült az aksi, így a rádión bekapcsolt a biztonsági program és most kéri a kódot, ami már megvan, csak nem tudom, hogy kell beírni úgy, hogy el is fogadja. Még nem próbálkoztam vele, mert félek, hogy elrontom. Nah valaki tudna adni tanácsot?2009. júl. 1. 09:30
1/2 anonim válasza:
Nekem suzuki ignisembe is ilyen márkájú gyári rádió van ami GM-nek gyári rádiója(több opelbe átalakítás nélkül be lehet szerelni). Először a "BAND" gombot hosszan kell nyomni több másodpercig. Utána a négy jegyű kódot a számjegyek segítségével. A kód első karakterét annyiszor kell megnyomni az "1"-t amenyi a kódszám. Utána a 2,3,4 gombokkal ugyanígy a második,harmadik,negyedik kódszámjegyet. Végül a "BAND" gombot megint hosszan. Ha nem sikerül több lehetőség van, ugyanúgy minta mobiltelefonok pinkódjánál.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de már elegem lett belőle és ki lett cserélve egy MNC-re:D
2009. aug. 10. 08:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!