Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerelők! Melyik munkát...

Szerelők! Melyik munkát utáljátok legjobban a kocsikon végezni?

Figyelt kérdés

és van olyan fajta,amit rémálom szerelni,mert mindent szét kell szedni ahhoz,hogy hozzáférj egy bizonyos alkatrészhez?

Nincs tapasztalatom autók szerelésében(csak egyszerű,kétüteműek(robogó,simson))

Most télen egy trabit szeretnék venni első autónak,hogy megismerjem a kocsikat is jobban.utána jöhet majd egy másik lépcső:D

2012. jún. 1. 15:52
 1/8 anonim ***** válasza:
én sem vagyok tapasztalt, trabantot még soha nem szereltem, de szerintem komolyabb célszerszámok nélkül szét lehet kapni meg össze lehet rakni egy kis műszaki érzékkel. elektronika szinte semmi tehát nem gáz.
2012. jún. 1. 15:57
 2/8 A kérdező kommentje:
ezért akarok trabit venni :)
2012. jún. 1. 16:07
 3/8 anonim válasza:
100%

hello! én szerelő vagyok...azt ajánlom 2000 évj feletti autót nenagyonvegyél később se..azokat már nehezeb szerelni..nemférsz hozzá...alkarész nagyon drága..televan elektronikával..élszerszámok is kellenek ált..

Ha megbízhatót akarsz a ütemű trabi jó,egyszerű,olcsó..hasonlóan Ies golf II es.III as a IV es már nem ajánlott..

2012. jún. 1. 16:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Ütemű trabit vegyél! XD
2012. jún. 1. 18:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Jó lesz a trabi szerintem. Egyre ritkábban látni az utakon őket. De ha később esetleg olyan vágyad támad hogy tele akarod aggatni lángnyelvekkel meg tesco-s "tuning" cuccokkal akkor kérlek ne tedd. :D Szerintem úgy nagyon gusztustalan tud lenni szegény. Hagyd meg majd gyárinak. Ja és ha már trabi akkor csak a 2T.
2012. jún. 1. 20:23
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen. Fúj,dehogyis,utálom a simsonokból is a tuningrácsingokat(tényleg rosszul vagyok tőlük), a trabiból is a kulturáltat fogom szeretni!!:)
2012. jún. 1. 22:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez a beszéd. ;)
2012. jún. 2. 14:20
 8/8 A kérdező kommentje:

:D:D

Egyszer egy 250-es emzét szereltem,de csak ilyen gyors munka,a berúgókarnak a rugójátcseréltem volna ki,viszont abból a 4-5 csavarból 2 úgy el volt kenve,hogy azt hittük,hogy hegesztés.. utána kiderült,hogy az valami csavar.De ez kb 15 perc fúrás volt,mert nem adta könnyen magát.. nagyon rossz dolog az:S Gondolom,azért az autószerelő-műhelyben megvannak ehhez a célszerszámok:D

2012. jún. 2. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!