Mennyibe kerül volvo v40 (1996) nal a vezermuszijcsere kompletten (anyag+munkadij) hany km az elorit intervallum a cserere?
Figyelt kérdés
2012. jún. 1. 00:55
1/5 anonim válasza:
Szerintem ott is 100 ezer km,mint a legtöbb típusnál.
Az anyagár boltfüggő,a munkadíj pedig szervízfüggő.
A márkaszervízekről viszont lebeszélnélek,mert a gatyád rámegy..
2/5 anonim válasza:
A vezműszíj+feszítők+vízpumpa megvan max 35-40 000ből a munkadíj az szerelőfüggő, szerintem egy 20-as simán van.
3/5 anonim válasza:
Az adott típusra az előírás 120ekm vagy 8 év, amelyiket előbb betölti. S2-es vagy T2-es motorok esetén (12 évnél fiatalabbak) 150ekm.
4/5 anonim válasza:
Ja ez csak a sima VOLVO benzinesekre vonatkozik, dízelekre lásd a RENAULT előírásait, GDi változatoknál lásd a MITSUBISHI előírásait.
5/5 anonim válasza:
szia dyko 13000 ezer. munkadíj szakszervízben 5000/óra
életttartam 60000 km.(volkswagennél rá írják a szíj dobozára hogy 61000 elszakad és az tódat viheted a méh-be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!