50ccm motort szeretnék venni, mit gondoltok milyet lenne érdemes vennem? 15/L
Figyelt kérdés
Gyorsasági motort szeretnék, viszont nem vagyok túl magas se, nem biztos hogy meg tudnám tartani a motort, mit gondoltok, milyen motort lenne érdemes vennem, ami megbízható is?2012. máj. 31. 22:46
2/10 A kérdező kommentje:
Igen ez jó motor, csak ez nagyon drága :) de azért köszi :)
2012. máj. 31. 22:57
3/10 anonim válasza:
Tipp:
Spórolj és várj még kicsit, szerezz A1-es jogsit és vegyél 125ccm-es motort.
Jobban jársz vele sokkal!
4/10 anonim válasza:
Az indoklás lemaradt:
Sokkal nagyobb választék, erősebb, használhatóbb motor, nem sokkal nagyobb fogyasztás.
5/10 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom.. de mivel lány vagyok, egyenlőre elég lenne egy 50ccm. De nagyon szeretnék egy motort
2012. máj. 31. 23:07
6/10 anonim válasza:
Aprilia: RS 50, RX 50. Derbi: Senda, GPR. Yamaha: DT 50, TZR 50
7/10 anonim válasza:
honda CBR-ből nincs 50-es, 125 ccm-es a legkisebb... kimaradt még a honda NSR 50, Suzuki RG 50, cagiva prima 50...
9/10 anonim válasza:
bocs,gyorsasági..:D de ha mégse akkor aerox:D
10/10 anonim válasza:
ja bocsi én sem néztem hogy gyorsaságit szeretnél, de eszembe jutott még egy típus: Rieju RS1, RS2(Matrix)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!