Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Java Babetta 207 vagy 210...

A Java Babetta 207 vagy 210 az jó motor?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy a bátyám meg akar szabadulni tőle, és odaadja nekem. Én amúgy autószerelői szakon tanulok, de ezekhez a lemez és csavar halmazokhoz nem értek, de megszerelni megtudnám ( csak a motorokhoz nem értek, hogy melyik jó, és melyik nem). Hozzá teszem, hogy 18 vagyok, a jogsi hamarosan készen van ( b kategória), de nem akarok vele forgalomba menni, csak itt a faluba vagy a szomszéd faluba motorozni vele.

Ráfér esetleg 2 ember( bnőm és én)? Szokott baj lenni ezekkel a típusokkal? ( említette, hogy 207 vagy 210, csak nem emlékszem rá)megbízhatóak? Akinek van, az szereti? Mi lehet a legrosszabb ami történhet vele?

A válaszokat előre is köszönöm! :)

2012. máj. 31. 22:22
 1/7 anonim ***** válasza:
A 210-es nagyon szar. Sok gond van a váltóval, kuplunggal. De a 207-es az nagyon jó, 1 sebességes, de kilóméterekkel jobb a 210-nél.
2012. máj. 31. 22:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy 207-es,imádnivaló kis ketyere..tök gyári állapot..

Én is csak a telken és környékén csapatom vele.

Viszont..a páromat semmiképp nem ültetném mögém a csomagtartóra XD

2012. máj. 31. 22:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Segédmotorkerékpár, így nem szállíthatsz rajta senkit. Ez van, aki kétkerekűvel akarja fuvarozni a barátnőt az vizsgázzon le rendes motorra. :)

Van aki szereti, de inkább egy szükségszerű közlekedési eszköz volt mindig is. Relatíve (egy Simsonhoz képest) kevesebbet fogyaszt, végszükség esetén lehet hajtani pedállal és nincs túlbonyolítva. Nagyapám járt ki nyugdíjasként Babettával a szőlőbe, meg le a boltba az utca végére, mert a csomagtartóra fel tudta fixen gumipókozni a kosarat. :)

2012. máj. 31. 23:00
 4/7 anonim ***** válasza:

A legrosszabb ami történhet vele? Hogy haza kell tekerned mert elfogyott a keverék belőle.

(Persze ha defekted van emellett, akkor még kínosabb. Sőt, ha dombnak felfelé kell hajtani, akkor még annál is... :P )

2012. máj. 31. 23:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Két felnőttel lehet hogy el sem indul csóri babetta:-)
2012. jún. 1. 07:15
 6/7 Bubán István válasza:

Felemeltük a hátsó sárvédőt,láncnál 5 centit kivágtunk belőle,fiamat a csajával murvás úton felviszi a hegyre.Indulásnál kell trükközni,persze.A 207-es jó a maga kategóriájában.Az én bébim blokkja padon van,egy spéci kuplung lehúzón kívül csak egy maréknyi szerszám kell hozzá.

Alkatrész motorhoz,váltóhoz fillérekért van.Ha kókler nem piszkálja,állítgatja,bárhová elvisz!

Ízirájder,ecsém!

2012. jún. 1. 08:55
 7/7 A kérdező kommentje:

Komolyabb utakra nem használnám. Csak retróznánk bnőmmel. De akkor ő a saját retró bicajával, én a babival megyek. :D

csak földúton ( egyenletes) használnám és zirkálnék vele...meg max a szomszéd faluig mennék vele. Pestre már nem. Félek az autósoktól....láttam már motorost meghalni....a mitorja meg egy méreg drága Peugeot-ban állt, ami parkolt..

2012. jún. 1. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!