Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy kell légteleníteni egy...

Hogy kell légteleníteni egy Etz tárcsafékét jól?

Figyelt kérdés
Cseréltem munkahenger tömítőgyűrűt és fék folyadékot, de nem keményedik fel rendesen, karig be lehet húzni. Eddig úgy csináltam, hogy 5 pumpa, behúzva tart, légtelenítő nyit,zár. Jól csináltam?
2012. máj. 31. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Jól csináltad.

Ha csak simán kinyitod a légtelenítőt, akkor a gravitációval is kilégtelenedik, ha minden rendesen össze van rakva!

2012. máj. 31. 22:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Én a helyedben a légtelenítő csavarra rádugnék 1 átlátszó csövet, majd a másik végét 1 fékolajos dobozba és úgy pumpálnám. Ezzel a módszerrel tuti nem fog levegőt vissza szívni. Az után gyártott hidraulika tömítések nem mindig lesznek igazán jók!!!(sőt inkább sose)

1 volt ETZ-s

2012. jún. 1. 06:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Az a baja, hogy az új tömítőgyűrű engedi az olajat, és már a fele fékfolyadék elfolyt.
2012. jún. 1. 21:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Lásd: 2. válasz!
2012. jún. 1. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!