Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi a végsebbegése egy...

Mennyi a végsebbegése egy gyári piaggio liberty 125ös 4ütemű?

Figyelt kérdés
Venni akarok egyett rendszámosat nem látok,de kinti papírost és lerendszámoztatni jó választás? Ismerőseimnek van 50esbe ilyen ők dicsérik!Vélemények?És jó lenne ha lenne legalább 90es utazója!:)
2012. máj. 31. 19:25
 1/4 anonim ***** válasza:
95 km/h a gyári adat, de óra szerint kb 100-110-et megy
2012. máj. 31. 20:48
 2/4 anonim ***** válasza:
ergo utazója sztem max 70, de 90 semmiképp
2012. máj. 31. 20:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha megvan a tulajdoni lapja(forgalombol kivonási papir) és az eredeti forgalmija ,akkor még kell irnod egy kétnyelvű adásvételi szerzödést,amiben az eladó a motor kinti tulaja ,a vevö meg Te magad (a kutya nem ellenörzi,hogy valóban az eladó irta-e alá -de szükséges az átiráshoz) . Jó választás,mert ezek valóban olyan állapotban vannak,amilyennek látod,nem agyonhasznált,széthajtott itthoniak.

90km/h utazósebesség talán kicsit erős,de a nagyméretü kerekek miatt nem lehetetlen.

2012. jún. 1. 15:03
 4/4 A kérdező kommentje:

A minap ki próbáltam egyet,egy olyan 10kmeres túrán

80-85öt ment maximum dee ezt olyan három negyed gáznál ha tövig húztam akkor se ment többet ez mitől van?Azt mondtam a hölgynek,még szét nézek.De nagyon megtetszett lehet megvásárlom mert nem találok a környéken jobb állapotban

2012. jún. 7. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!