Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a baj!? A téma egy...

Mi lehet a baj!? A téma egy simson s51

Figyelt kérdés

az lenne a baj hogy az elsö kerék,és a jobb oldali teleszkóp között van két ujnyi hézag, a és a másik oldalon tehát a bal oldali teleszkót és kerék között pedig, a fél ujjam nem fér be, vagy is a sárvédöt se birom sehogy felrakni a bal oldal miatt... csekély tudomásom szerint a bal oldalon nincs hézagoló, és elvileg nem is fér el, mert akkor már az anyát a tengelyre necces rá kapatni... tehát a kérdés miért van ez igy!?

a tengely rendesen a helyén van a jobb oldalon beljebb már nem lehet tenni!

nézegettem a tengelyt, hibát nem nagyon láttam rajta tehát nem ferde vagy hasonló, de viszont a fékdob felöli vége eléggé el van kalapálva azt hogy miér már nem tudom igy került hozzám...

azt megköszönném ha hozzá értö segiteni szándékozó tag szoljon hozzá, valahogy nem vagyok vevő a dobd ki a kukába kommentelöknek, elöre is köszönöm!

2012. máj. 30. 20:35
 1/5 anonim ***** válasza:

A Simsonnál az egyik távtartó a fék, a másik pedig az a dísztárcsa, ami a bütyköket takarja, valamint a tengelyen van egy váll, más nem kell bele. A tengelyt balról kell beütni, beállítani a távolságot, majd meghúzni alul az M8-as csavart.

Ennyi.

[link]

2012. máj. 30. 20:48
 2/5 A kérdező kommentje:
igy van, én is igy tudom, a baj az hogy be rakom a tengelyt, és ahogy kapatom az anyát, és ahogy szoritom, a bal oldali villát ugy huzza a kerék felé, a végeredmény ha teljesen meg huzom, bal oldali villa a kerékhez van huzva majnem hogy teljesen, a fél uj nem fér a gumi, és a villa közé, beszéltem egy két ismerössel, és a tengely cserét mondanak, meg probálom... köszi a képet is!
2012. máj. 30. 20:59
 3/5 anonim ***** válasza:

A tengely vastagabbik végének be kell csúsznia a villába és a rajta lévő váll a bal távtartó. Ha nem akar bemenni akkor a vedd ki a villából a csavart, és valamivel kicsit feszítsd szét.

[link]

2012. máj. 31. 07:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Mielőtt szétkaptad,jóvolt?

Vagy zacskóban vitted haza a motort?

2012. máj. 31. 08:48
 5/5 A kérdező kommentje:
nem mielött meg kaptam lábon hoztam haza, és akkor még nem volt rajt a sárvédö, mert az elözö tulaj leszedte, és otthon tünt ahogy szemben ált a motor hogy valami nem stimmel, a tengely balrol jobra megy be, minden ugy van ahogy le van irva, de még se jó! Kapott egy másik tengelyt, /ujjat/ a két tengely közt a különbség nem sok, a régibe minimális hajlás van de nem a menetes felén hanem ahol elkezd vastagodni /az a fele van meg kalapálva/ azt is már akkor vettem észre mikor megvolt az uj és egymás mellé tettem öket, tehát nem nagyon volt görbülés, de az pont elég volt ahoz hogy ne menjen ösze ugy ahogy kell, mind1, az uj tengely megoldotta a problémát minden tökéletes rajt.
2012. jún. 2. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!