Mi lehet a baj!? A téma egy simson s51
az lenne a baj hogy az elsö kerék,és a jobb oldali teleszkóp között van két ujnyi hézag, a és a másik oldalon tehát a bal oldali teleszkót és kerék között pedig, a fél ujjam nem fér be, vagy is a sárvédöt se birom sehogy felrakni a bal oldal miatt... csekély tudomásom szerint a bal oldalon nincs hézagoló, és elvileg nem is fér el, mert akkor már az anyát a tengelyre necces rá kapatni... tehát a kérdés miért van ez igy!?
a tengely rendesen a helyén van a jobb oldalon beljebb már nem lehet tenni!
nézegettem a tengelyt, hibát nem nagyon láttam rajta tehát nem ferde vagy hasonló, de viszont a fékdob felöli vége eléggé el van kalapálva azt hogy miér már nem tudom igy került hozzám...
azt megköszönném ha hozzá értö segiteni szándékozó tag szoljon hozzá, valahogy nem vagyok vevő a dobd ki a kukába kommentelöknek, elöre is köszönöm!
A Simsonnál az egyik távtartó a fék, a másik pedig az a dísztárcsa, ami a bütyköket takarja, valamint a tengelyen van egy váll, más nem kell bele. A tengelyt balról kell beütni, beállítani a távolságot, majd meghúzni alul az M8-as csavart.
Ennyi.
A tengely vastagabbik végének be kell csúsznia a villába és a rajta lévő váll a bal távtartó. Ha nem akar bemenni akkor a vedd ki a villából a csavart, és valamivel kicsit feszítsd szét.
Mielőtt szétkaptad,jóvolt?
Vagy zacskóban vitted haza a motort?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!