Mit gondoltok? Főleg Simson és MZ téma, de a régebbi motorokról szól.
Üdv motorosok/motorbarátok! Sajnos el kell adnom a kis ETZ-m, és ma egy e-mailben ezt kaptam egy érdeklődőtől: "Szerintem ezek a motorok már nem képviselnek nagy értéket, mivel egy letűnt korszak termékei, sőt sokak szerint már blamázs ilyent használni, eladni is csak szerencsével lehet."
Én nagyon szeretem a Simsonokat, MZ-ket annak ellenére, hogy újabb fajta japán nagymotor is van a családban. Szerintem a magyar motorosok 70%-a ilyen gépezeteken fertőződött meg, és lett egy életre a 2 kerék szerelmese. Ti mit gondoltok a témában, és az idézett sorokról? Íme a gépezet
: [link]
Ez hülyeség :D
Én imádom a veterán motorokat, és a legtöbb haverom, ill ismerősöm is azokkal jár...
Pont most megy a "tárgyalás", hogy építsenek nekem egy ütősebb Simsont :) 20/L
Nem tudom mennyire vagyok kompetens a kérdésben de az én motoros jogsim 1971-es keltezésű!!Pannonia,Tátrán,Mz Trophy kb.6db. 125-ös 150-es,250-es,szóval motorosként éltem le az életem eddigi részét.Most is van egy VespaEt-2esem megy egy Yamaha Dt 125-ösöm.
A maga idejében mindegyik motorom kiváló volt.A maga korában.Sajnos be kell látni hogy eljárt fölöttük az idő.
A yamahám messze többet tud mint az mz-m tudott.De ez igy van rendjén.Jól néznénk ki ha a fejlődés nem hozott volna semmit.A vevőjelöltednek igaza van abban hogy kifutott konstrukció.De ha jó motort akar akkor még mindig jónak mondhatók az Mz-k.Szerintem megbizhatóság terén még kenterbe vágja a kinai gagyikat.
Sajnos a kereslet megcsappant irántuk mivel nem lehet vele menőzni,viszont használni még mindig jók és megbizhatóak!!
Nekem is volt a tiédnél eggyel előbbi kiadásu gépem.A tiéden látszik hogy jó gazdája volt és megkimélt!Nagyon szép még mindig!!Gratula!
Csak megpróbált rávenni hogy add olcsóbban a motorodat, azért írta hogy nem ér annyit az MZ.
Mz-ről nem tudok sokat, lehet hogy megbízható.
Simsonom volt de azzal csak a gond volt.
Mz-k elég olcsók szerintem megérik az árukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!